Anne-Sofies bild
Min kamp
Sedan 2008 har Anne-Sofie kämpat för att få en riktig undersökning av sköldkörteln och sedan relevant behandling. Hennes prover visar normala värden, vilket gör att hennes vädjan avslås från läkaren på vårdcentralen. Följ hennes kamp här.

*************************************************************

Uppdaterad: 2011-04-03

5 kommentarer

Ger upp :´-(

..
Idag är en sån dag...
när jag bara känner
för att GE UPP.

Jag har ju äntligen
fått diagnos & Levaxin
men FY FAAN va pyton
jag mår.

Och jag VET att det kommer
att ta TID för kroppen att
hämta sig. Läkarn sa att jag
får nog räkna med 2 år.

Jag ska fixa det, men idag
känner jag bara....
JAG ORKAR INTE MER

Kategorier:

Hormoner
Tillbaka till bloggen
*/ ?>

Kommentera artikeln

Kommentar av Anne-Sofie

Skrivet 3/4

Hej Nina :-)

Anne-Sofies bild

Jag är mkt kostmedveten & tror sten-
hårt på LCHF linjen.

För det ÄR viktigt & hjälpa kroppen
så mycket man kan :-)

Men tyvärr slarvar man :-p

Hoppas det blir bättre för dig <3

KRAAAAM

Kommentar av anonym

Skrivet 3/4

Vad är det som stressar våra kroppar till sjukdom...

anonyms bild

... nuförtiden???

Är i liknande situation som du. Har gått sjukskriven i många år och kämpar för min hälsa (och ofta emot läkarvetenskap, samhälle och närstående). Är nu utförsäkrad och superstressad över att hinna hitta det som hjälper mig, innan jag går i personlig konkurs och endast "Ättestupa" kvarstår.

För en vecka sedan började jag med LCHF-kost. Lider troligtvis av abstinens nu så jag mår inte alls bra, och omställningen är ju en stress i sig förstås. Men jag tror på detta att vi inte är skapta att äta så stora mängder kolhydrater, och som dr Annika Dahlqvist säger; det uppstår inflammationer och obalans i hela systemet när vi äter sådant som vi inte är skapta för!

Jag vet inte om du har kollat upp detta förut, men för mig känns detta åtminstone hoppfullt. Det vill jag gärna dela med mig av till dig snarast! Tyvärr kan jag ju inte berätta om egna hälsovinster med denna kost (än...) men det finns gott om andra vittnesmål på Annika Dahlqvists blogg:

http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/?anchor=utbr%C3%A4ndhet

Lycka till!
kram
Nina

Kommentar av Anne-Sofie

Skrivet 3/4

Älskar dig min vän <3

Anne-Sofies bild

Älskar dig min vän <3

Kommentar av Natta006

Skrivet 3/4

Aldrig

Natta006s bild

dessa dagar förstår jag hur du känner
Dessa dagar borde inte få finnas
Dessa dagar är helt enkelt totalt jävla jävliga
Men aldrig någonsin får du ge upp
Aldrig någonsin får du inte orka mer
Min Anne-sofie måste fortsätta, måste orka och måste kämpa
För sig själv , för sin familj, er andra , och för mig ...
Jag kan inte leva utan henne ...så ok idag orkar vi inte mer men imorgon min vän kör vi igen ok?!

Är bara ett telefonsamtal bort ... <3

Kommentar av anonym

Skrivet 3/4

Ger upp!

anonyms bild

Nä, du ger inte upp även om det känns så vissa dagar. Kommer bättre dagar igen! Styrkekram Marie

Diskutera

CAPTCHA
Denna fråga är till för att se om du är en människa.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Annons