Anne-Sofies bild
Min kamp
Sedan 2008 har Anne-Sofie kämpat för att få en riktig undersökning av sköldkörteln och sedan relevant behandling. Hennes prover visar normala värden, vilket gör att hennes vädjan avslås från läkaren på vårdcentralen. Följ hennes kamp här.

*************************************************************

Uppdaterad: 2011-02-24

2 kommentarer

Krasch :´-(

Bild

.
Hej mina vänner <3

Har en riktig skitdag idag :-(

Men jag återkommer när det vänt.

BAMSEKRAMAR <3

Kategorier:

Hormoner
Tillbaka till bloggen
*/ ?>

Kommentera artikeln

Kommentar av anonym

Skrivet 24/2

Var finns hjälpen????

anonyms bild

Hur f-n kan läkarna bara nonchalera, varken du eller jag är sådana människor som bara sätter oss och ingenting gör. Vi pysslar, jobbar, umgås med familj och vänner. Nu sitter man bara och glor, kroppen funkar inte alls, hormonbalansen är rubbad och det syns tom på blodprov. ÄNDÅ gör de ingenting!!!

Kommentar av Natta006

Skrivet 24/2

Man får ha det gumman ,

Natta006s bild

Man får ha det gumman , behöver du mig vet vart jag finns

 

Annons