Anne-Sofies bild
Min kamp
Sedan 2008 har Anne-Sofie kämpat för att få en riktig undersökning av sköldkörteln och sedan relevant behandling. Hennes prover visar normala värden, vilket gör att hennes vädjan avslås från läkaren på vårdcentralen. Följ hennes kamp här.

*************************************************************

Uppdaterad: 2012-05-18

6 kommentarer

Mitt sista hopp.....

Bild

.
känns det som nu.
Väntar på att få komma till
Kajs Marie Nordell i Tranås.
Jag är ju nu inne på 4.e året
med min Hashimoto & är helt
utan behandling.

Ni har väl inte missat uppropet
jag startat?????
Hjälp oss med behandling av våra Sköldkörtelsjukdomar så vi kan få
tillbaks våra liv!!!!

http://upprop.nu/NBXB

Kategorier:

Hormoner
Tillbaka till bloggen
*/ ?>

Kommentera artikeln

Kommentar av anonym

Skrivet 24/10

Hur har det gått Anne- Sofie??

anonyms bild

Har du varit hos K-M?

Kommentar av Anne-Sofie

Skrivet 5/6

Hej.

Anne-Sofies bild

Jag åt Levaxin under 6 månaders tid
& blev mycket sämre :-( Tyvärr

Kommentar av anonym

Skrivet 4/6

Utan behandling med diagnos?

anonyms bild

Hej
Jag förstår inte riktigt ditt resonemang. Du skriver att du har Hashimoto, men är utan behandling. Du har alltså själv slutat med den behandling du fick av läkare när nu fick diagnosen?
Gav den svåra biverkningar?

Kommentar av anonym

Skrivet 29/5

Lycka till!

anonyms bild

Hej

Förra hösten kom jag i kontakt med K-M N för min väns skull som jag ville hjälpa.Jag såg henne som ett sista hopp.Hon är en helt fantastisk läkare och människa som brinner för att hjälpa alla sjuka i deras kamp i att få tillbaka sitt liv.Jag har själv varit i kontakt med min väns läkare i hemstaden och fick då en klar bild på hur det funkar i vården när det gäller hypo/hyper.,vilket synsätt dom har på sjukdomen. Det är ju fruktansvärt och jag förstår alla dom som inte orkar bråka med sin doktor för att få rätt vård!

Du hamnar i goda händer när du är i Tranås.

Lycka till!

Hälsningar Linda

Kommentar av Anne-Sofie

Skrivet 29/5

Hej Susanne :-)

Anne-Sofies bild

Jag har nu fyllt i frågeformuläret jag fått &

även fyllt i puls & temp en månad.

Så nu ska jag skicka iväg detta ihop med journalkopior

& provsvar + min sjukdomshistoria.

Sen så är det bara & vänta på en tid :-)

 

KRAAAM

Kommentar av anonym

Skrivet 28/5

Kajs Marie

anonyms bild

Väldigt nyfiken på hur det går hos Kajs Marie!! Hoppas du berättar!

Hälsning Susanne

Annons