Anne-Sofies bild
Min kamp
Sedan 2008 har Anne-Sofie kämpat för att få en riktig undersökning av sköldkörteln och sedan relevant behandling. Hennes prover visar normala värden, vilket gör att hennes vädjan avslås från läkaren på vårdcentralen. Följ hennes kamp här.

*************************************************************

Uppdaterad: 2012-08-08

2 kommentarer

Sköldkörtelsjuk eller inte... Skriv under :)

http://upprop.nu/NBXB

Kategorier:

Hormoner
Tillbaka till bloggen
*/ ?>

Kommentera artikeln

Kommentar av Anne-Sofie

Skrivet 9/9

Hej Susanne :)

Anne-Sofies bild

Min mailadress är:   annesofie.eksell@yahoo.se

Kommentar av anonym

Skrivet 2/9

Vill maila dig privat

anonyms bild

Hej

Jag undrar om jag kan få maila dig privat? Jag har nu varit på min vårdcentral och tagit de prover du tipsade om och nu har provresultaten kommit men jag vill gärna maila med dig privat om det går bra? Vilken mailadress har du i såna fall?
Mvh Susanne

Annons