Hanna Broddas bild
Hanna Brodda, grundare
Det var 2009 jag startade Dina mediciner för att människor ska kunna dela egna erfarenheter av läkemedel. Här bloggar jag om egna erfarenheter, hälsopolitik och medicin-konsumentfrågor. Alltid på patientens sida.

*************************************************************

Uppdaterad: 2010-11-08

Kommentera

Blossom kör hart med hela familjen - perfekt!

Bild

Morgonens pass. Har ar Cecilia Gustafsson, kvinnan bakom Afropowerdance, som dansade med oss i morse.

PORTUGAL. Det här är första resan med Springtime och hittills väldans lyckad. Hela familjen kör stenhart och hardast av alla kör morfar. Alltsa min pappa som för ett par ar sedan var dalig i det som vi trodde var senil demens.

Springtime var fran början mest en researrangör för löpare, men har utvecklats. Jag har hittills denna deras första familjevecka boxats, afropowerdansat, tränat core pa stranden, yogat med Blossom Tainton-Lindquist, nagra av barnen gar pa streetdance med Kevin Tainton. Det är träning hela dagarna, uppat nio klasser om dagen, med eliten som ledare. 

Okej att jag som redan är rörelsefrälst gillar det här, men att superintelektuelle morfar Benny, som dessutom passerat 75 och varit ganska hänging sista aren, gillar grejen. Det är stort. 

Och, ja, jag har betalat resan själv. Det gör mig mer objektiv, fragan är om det gör mig mer eller mindre kritisk, kom jag pa nu.. men det är en annan debatt.

Igar var det karaoke med Kayo och Blossom vid spelaren. Och nagra av de andra ledarna, triatleter och langdistanslöpare, gick upp och körde Afrodite. Barnen skrek av lycka och familjeveckan är inte ens slut. Tjoho! 

 

Kategorier:

Livsstil
Tillbaka till bloggen
*/ ?>

Kommentera artikeln

Diskutera

CAPTCHA
Denna fråga är till för att se om du är en människa.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Annons