My Anderssons bild
Sköldkörtelbesvär.
Som så många andra har jag problem med min sköldkörtel. Nu kämpar jag för att få en diagnos och behandling så att jag ska må bra igen. utan läkarnas hjälp hittade jag en lösning ur det, men är nu tbx på ruta 1 igen. Och som ni vet så kommer en olycka sällan ensam............

*************************************************************

Uppdaterad: 2012-01-25

1 kommentar

Älskade och hatade våg.

Min våg och jag har en mycket speciell relation till varandra,
antingen så är vi haters eller lovers .  Sedan jag blev sjukskriven
igen så har vi varit lovers, helt klart, då vågen bara visar minus minus
å åter minus!

Det som jag kämpat så mycket för innan, har nu runnit av mina
fettreserver  på knappt 2 veckor. Utan blod, svett och tårar på gymmet.
Utan stenhårda dieter och framförallt utan mina preparat. Jag fattar
ingenting??

Det känns skönt på ett sätt  och på ett annat sätt oroar det mig vansinnigt mycket……..

Tillbaka till bloggen
*/ ?>

Kommentera artikeln

Kommentar av anonym

Skrivet 23/10

Lida

anonyms bild

Hej hej,

Såg att du under 2011 provade Lida-piller. Fungerade dessa för dig? Jag är själv en person som gått upp mycket i vikt. Dessa piller använde jag innan och de var fantastiska, mer energi och mindre vikt var några av resultaten.
Var köpte du dina, om du minns (och om de fungerade)?

Diskutera

CAPTCHA
Denna fråga är till för att se om du är en människa.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Annons