Av dmadmin
27 augusti, 2009

5 kommentarer

 • Av Annica 17 september, 2009

  Hallå.
  Har inte testat Alli

  Hallå.
  Har inte testat Alli ,men xenical.
  Den fungerar bra, får jag fråga varför din läkare sa nej? Har du kollat din BMI?Ligger den över 30 så ska de inte vägra att ge ut den.Kolla blodtrycket med, det kan vara bra om den är ok när man startar. Min var för hög, började på medicin för blodtrycket först, så det sjönk, nu är den nästan borta, ingen migrän på ett år (Jippi) o ner ca 14 kg i vikt. Har massor kvar, och visst har din läkare rätt att motion o kost get betydligt mer än bara tabletter. Men du kan ju prova Alli (om de fortfarande vägrar ge dig xenical).
  Dem tillsammans med god motion (minst 30 min/dag) och bra kost, gör mycket.
  Lycka till

 • Av Maria32 8 april, 2010

  Bantningspulver utan mjölk?
  LCHF var rätt bra. Jag testade att gå över till mer protein och grönsaker och mindre kolhydrater. jag gick ner ett par kilo av det. Min mage är ganska känslig och jag klarar absolut inte av mjölkproteinet som finns i de vanliga bantningspreparaten man ska dricka.

 • fetma
  Gå gärna in på http://www.kostdoktorn.se och läs alla inlägg från folk som gått ner i vikt bara genom att minska på kolhydrater och slopa konstgjord mat, typ margarin och lightprodukter. Man kallar kosten för LCHF för att man inte behöver vara rädd för smör och grädde, tvärtom.

 • Av Ann-Christine 16 april, 2010

  Äta mindre …
  … ja, äta mindre är nog en bra idé. Vet inte hur du äter, men man blir mörkrädd när man står bakom folk i kassakön och ser vad de lägger på varubandet. Pizza. Chips. Djupfrysta färdigrätter. LÄSK! Coca Cola. Godis och Ballerina-kex. Dra ner på vit mat. Ät inte vetemjöl, socker, laga riktig mat – själv. Inte färdiga rätter från frysen.

 • Av Ann-Christine 16 april, 2010

  Hungrig?
  Du skriver också att du är superhungrig. Är du verkligen det? Hungrig tycker jag ju att man sällan är, däremot är man sugen. Fundera på skillnaderna. Är du hungrig eller är du sugen? Äter man frukost, lunch och middag och en frukt eller något annat litet emellan så har jag svårt att tro att man är superhungrig om man äter normalstora portioner.

Comments are closed.