Uppdaterad: 2013-02-06

4 kommentarer

Akne

Jag började med circadin först och några dagar efter började jag med concerta. dagen efter jag börjat med concerta började min akne komma tillbaka. jag har haft allvarlig akne tidigare och går nu sen en tid tillbaka på diane mot akne, som innehåller östrogen. såg nu att man ska rådfråga läkare om man tar circadin tillsammans med östrogen eller andra hormoner. läkaren har ej frågat vilka andra mediciner jag går på, såg detta på nätet. Jag vet inte om aknen kommer av kombinationen diane-circadin eller pga concertan. Vad tror ni? Har någon annan märkt av detta?

Diskussion startad av Lisa, 24, kvinna.

Kommentarer

Kommentar av Betty

Skrivet 6/2

Concerta?

Bettys bild

vad är concerta för medicin?
betty

Kommentar av Betty

Skrivet 6/2

Hur får manlicens?

Bettys bild

VBettyad är skilnaden på kapslarna?Vad är det?Berätta.
betty

Kommentar av l-hs

Skrivet 3/5

Circadin

l-hss bild

Circadin är melatonin i depå form som utsöndras långsamt och ger trötthet för bla mig dagen efter, kapslarna är bättre, men man får dem bara på licens nu mera, om det ger andra problem så är det ju tråkigt.

Melatonin har bla barnläkare gillat, för den naturliga effekten och jag har själv haft den i drygt tio år, ända biverkan var vid Circadin test, så jag fick licensen åter på kapsel 4mg.

Kommentar av Marianne

Skrivet 4/1

Låter mycket att sätta in så

Mariannes bild

Låter mycket att sätta in så kraftfulla mediciner samtidigt.
Jag menar, det blir ju svårt för dig att utvärdera vilken medicin som fungerar just för dig. Circadin med melatonin mot sömnbrist är väl vanligare att få när man är äldre?

Hur mår du nu? Har de fungerat är det ju bra.

Annons

Fler diskussioner

6 kommentarer

Skapad 23/3

Skrivet i: Diabetes.