Uppdaterad: 2010-04-16

5 kommentarer

Någon som testat Alli?

Efter tredje barnet gick jag bara inte ner, nu väger jag minst 10 kilo för mycket, 80 kilo, borde kanske väga högst 65 kilo eftersom jag e rätt kort. Har testat det mesta men det enda som händer e att jag går upp nåt kilo. Jättehungrig.
Frågade min doktor om xenixal men han bara fnös och sa att jag skulle äta mindre.
Nu undrar jag om det finns nåt annat preparat som funkar? Såg att Apoteket har något som heter Alli.

Diskussion startad av Snygg ändå, 44, kvinna.

Kategorier:

Kilokampen

Kommentarer

Kommentar av Ann-Christine

Skrivet 16/4

Hungrig?

Ann-Christines bild

Du skriver också att du är superhungrig. Är du verkligen det? Hungrig tycker jag ju att man sällan är, däremot är man sugen. Fundera på skillnaderna. Är du hungrig eller är du sugen? Äter man frukost, lunch och middag och en frukt eller något annat litet emellan så har jag svårt att tro att man är superhungrig om man äter normalstora portioner.

Kommentar av Ann-Christine

Skrivet 16/4

Äta mindre ...

Ann-Christines bild

... ja, äta mindre är nog en bra idé. Vet inte hur du äter, men man blir mörkrädd när man står bakom folk i kassakön och ser vad de lägger på varubandet. Pizza. Chips. Djupfrysta färdigrätter. LÄSK! Coca Cola. Godis och Ballerina-kex. Dra ner på vit mat. Ät inte vetemjöl, socker, laga riktig mat - själv. Inte färdiga rätter från frysen.

Kommentar av HI

Skrivet 12/4

fetma

HIs bild

Gå gärna in på www.kostdoktorn.se och läs alla inlägg från folk som gått ner i vikt bara genom att minska på kolhydrater och slopa konstgjord mat, typ margarin och lightprodukter. Man kallar kosten för LCHF för att man inte behöver vara rädd för smör och grädde, tvärtom.

Kommentar av Maria32

Skrivet 8/4

Bantningspulver utan mjölk?

Maria32s bild

LCHF var rätt bra. Jag testade att gå över till mer protein och grönsaker och mindre kolhydrater. jag gick ner ett par kilo av det. Min mage är ganska känslig och jag klarar absolut inte av mjölkproteinet som finns i de vanliga bantningspreparaten man ska dricka.

Kommentar av Annica

Skrivet 17/9

Hallå. Har inte testat Alli

Annicas bild

Hallå.
Har inte testat Alli ,men xenical.
Den fungerar bra, får jag fråga varför din läkare sa nej? Har du kollat din BMI?Ligger den över 30 så ska de inte vägra att ge ut den.Kolla blodtrycket med, det kan vara bra om den är ok när man startar. Min var för hög, började på medicin för blodtrycket först, så det sjönk, nu är den nästan borta, ingen migrän på ett år (Jippi) o ner ca 14 kg i vikt. Har massor kvar, och visst har din läkare rätt att motion o kost get betydligt mer än bara tabletter. Men du kan ju prova Alli (om de fortfarande vägrar ge dig xenical).
Dem tillsammans med god motion (minst 30 min/dag) och bra kost, gör mycket.
Lycka till

Diskutera

CAPTCHA
Denna fråga är till för att se om du är en människa.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Annons

Fler diskussioner