Uppdaterad: 2016-02-03

4 kommentarer

Propavan gör mig snurrig

Jag har haft återkommande sömnproblem och provat det mesta. Propavan är en insomningstablett, den fungerar bra, förutom att jag får sämre balans. Härom dagen var jag nära att ramla mitt på gatan. Det är förstås inte hållbart, men vet ni något som fungerar på liknande sätt, utan biverkningarna. Jag måste få sova, annars blir hela livet tungt.

Diskussion startad av Sussie, 55, kvinna.

Kommentarer

Kommentar av Agneta

Skrivet 3/2

Propavan

Agnetas bild

ngn som värk i benmusklerna, Jag har fruktansvärt ont i låren.
Undrar om ngn annan känner av det

Kommentar av åsa

Skrivet 16/1

hjärtklappning men piggare på dagarna

åsas bild

Jag har använt Propavan ett år nu efter ett helt liv av sömnlöshet (jag är 50 i år). Tabletten ger mig hjärtklappning innan jag somnar, men jag är så mycket piggare nu än vad jag känt mig de senaste 20 åren då jag inte använt något sömnmedel. Så på mig funkar den bra kan man väl säga även om hjärtklappningen inte är så trevligt att få.

Kommentar av anonym

Skrivet 12/8

sömn

anonyms bild

jag tog också propravan men blev koonstig i min skalle.
Idag tar jag miserin och nitrazepam och ett glas varm mjölk. i behov tar jag sobril. jag äter också en del antideppsiva medel. en del tar det innan dom somnar ex zoloft eller prozac.

Kommentar av Anna

Skrivet 2/9

Propavan är inte en

Annas bild

Propavan är inte en insomningstablett. Det är sömnmedel och verkar 12 timmar från det att man tar den. Prova Stillnoct eller imovan. Det är insomningstabletter som bara verkar i 5 timmar. Då är man inte påverkad nästa dag. Dock finns risk för att bli beroende och om man använder dem för länge kan de sluta verka.
Jag har testat Propavan och det burrade i hela kroppen, så att jag inte kunde sova!? Jag blev även snurrig dagen efter Eftersom jag redan ätit Stillnoct så länge att de slutade verka och dessutom riskerade at bli beroende, slutade jag med båda och nu sover jag som tur är ganska bra ändå.

Annons

Fler diskussioner

6 kommentarer

Skapad 23/3

Skrivet i: Diabetes.