Uppdaterad: 2013-12-31

68 kommentarer

Ska man vaccinera sig mot svininfluensan?

Vad är det för biverkningar vid svininfluensa-vaccin, jag undrar om man verkligen känner till långtidsverkningen av den. Jag blir mycket misstänksam mot sådant här som ska snabbt ut på marknaden som ALLA vill ha. Tänk på Neurosedyn-skandalen.

Diskussion startad av Skeptisk, 27, man.

Kommentarer

Kommentar av Kjell

Skrivet 31/12

Risker

Kjells bild

Smittkoppor är utrotad i världen tack vare vaccin. 80% av alla barn fick mässlingsvaccin i år. Enligt UNICEF räddar vaccin ca 2,5 miljoner barn varje år. I regioner där vaccinationsgraden är låg till följd av t ex religiösa föreställningar, okunskap i kombination med rädsla och konspirationsföreställningar, bryter mässlingsepidemier ut då och då med dödsfall som följd och neurologiska handikapp.

Jag hade en släng av polio, hette barnförlamning då, innan det vaccinet togs i bruk, som i det tysta räddar barn från katastrofer.

Forskare är varken bättre eller sämre människor än vi andra. Det går därför inte att avrätta alla med motivet att de bara styrs av illvilja och pengar. Det finns industriforskning, beställd forskning och forskning finansierad av neutrala pengar. Även industriforskning kontrolleras genom att t ex FDA lägger ribban högt.

1/112.508 invånare i Storbritannien dog i svininfluensan, 1/951.700 i Sverige. Ett vanligt influensaår dör 1/128.000 inv i Sverige. Året innan svinflunsan fick 95 personer narkolepsi, influensaåret rapporterades 205 fall, netto 110 fall, en katastrof för varje fall!

Så länge skyddet av ett vaccin vida överstiger risken att drabbas av en biverkning kan jag inte se mina barn i ögonen och neka dom den självklara försäkringen. Och jag orkar heller inte bära det moraliska ansvaret att eventuellt bidra till smittspridningen när jag avstår från vaccination!

Du som avstår, vem tror du att du är? Beskyddad av högre makter? Varför skulle just du och dina barna klara dig undan alla sannolikhetslagar? Och ansvaret för oss andra? Ger du blod? Var står du i organdonationsfrågan? Var är solidariteten?

Kommentar av Eliiza

Skrivet 6/2

"Sanningen omvaccinet"

Eliizas bild

Hej!

Innan någon som helst vaccination, mot något på någon, så rekommenderar jag starkt att man först läser boken ”Sanningen om vaccinet” av Rikard Svensson. En bok, med många källhänvisningar, som berättar verkliga vaccinets historia från början, vilken innefattar konspiration, kvacksalveri och mord etc.

Den som bäst kan förklara mer om bokens innehåll är egentligen författaren själv, Rikard Svensson. Men, jag skall ändå här göra ett försök.
Detta är en bok som berättar om vaccinets hela historia, och i denna historias väg sprids ond bråd död, spel med försvarslösa, oskyldiga och godtrogna människors liv, girighet, falskhet, pengahunger, makt och kontroll etc. De människor som genom århundraden har försökt att göra sig hörda när det gäller den verkliga sanningen om vaccinets negativa effekter har tystats ner. Faktum är att själva grunden till uppkomsten av vaccinet bygger på en enda stor lögn, och på denna lögn vilar än idag en stor del av hela vaccinationsindustrin.

Människan måste bygga upp sin immunitet mot sjukdomar på ett naturligt sätt för att få ett så bra skydd som möjligt. Bakterier och virus måste därför gå den naturliga vägen in i kroppen, dvs. genom svalget. (Närmare förklaring på detta finns i boken.) Detta är mycket viktigt för att immunitetsprocessen skall kunna fungera på bästa sätt. Men, genom att vaccinera, dvs. tillföra kroppen sjukdomsanlag, om än avdödade, genom injektioner genom huden där det injekterade sedan tar sig direkt ut i blodomloppet är skadligt och kan tom. vara sjukdomsalstrande och dödligt, och allt däremellan, mycket också beroende på alla kemikalier och gifter som även finns i vaccinerna. Gifter och kemikalier i dessa doser kan kroppen hantera, bryta ner och göra sig av med om man intar dem via svalget, dvs. förtär dem, men tillförs dessa gifter och kemikalier genom att de injiceras genom huden (t.ex. via vaccinering) så kan inte kroppen hantera detta och oskadliggöra dessa på sedvanligt sätt, vilka således då rubbar hela immunförsvarssystemet, förgiftar kroppen och bringar sjukdomstillstånd där kroniska autoimmuna sjukdomar, såsom t.ex. diabetes, astma, Krons sjukdom, Gullian-Barré syndrom med flera hjärnsjukdomar etc., kan dominera resten av personens liv eller tom. leda till döden. Vissa symptom kan komma direkt medan andra kan dröja i många månader. Somliga kan vara övergående men andra kan ge bestående och livslånga rubbningar och permanenta skador.

Barn är extra känsliga och sårbara för sådana vaccinationer eftersom deras immunförsvarssystem ännu inte är tillräckligt utvecklat under småbarnsåren, så man kan ju bara spekulera i varför Sverige är ett utav de välvaccinerade länder där t.ex. barndiabetes är så vitt utbredd…
Naturligt uppbyggd immunitet mot sjukdomar stärker generna och nedärvs till ens avkomma, varefter generationerna blir starkare och starkare. Detta är evolutionens gång. Denna immunitet kan man aldrig uppnå genom vaccinationer där man penetrerar huden, och således nedärvs heller ingen immunitet till ens avkomma, varmed de efterföljande generationerna försvagas.
Farligheten ang. diverse sjukdomar, dess smittomönster och dess utbredning har också blåsts upp, och man har gjort en höna utav en fjäder för att skrämma upp massorna och att få vaccinationsindustrin att rulla. Faktum är att själva vaccineringen mot vissa sjukdomar är det som gjort dem farligare och att alltfler människor behöver läkarvård, som, i sin tur, gagnar en annan industri…

Återigen, en rekommendation till alla er som står inför en vaccination; läs först boken ”Sanningen om vaccinet” av Rikard Svensson.

Mvh,
Eliiza

Kommentar av Botilda

Skrivet 31/1

Har inte SMI/Socialstyrelsen/Läkemedelsverket lärt sig någonting

Botildas bild

Är det verkligen värt risken att ett visst antal personer får en kronisk sjukdom mot att kanske några gamlingar överlever en influensa? Vad vet man om långsiktiga effekter av allt detta vaccinerande? Hur resonerar man när man rekommenderar unga kvinnor att äta p-piller? Det är faktiskt några som dör på kuppen. (Och en lekman undrar om det har något samband med senare insjuknande i bröstcancer.) Har man inte lärt sig något av – ja, jag drar mig inte för att påminna om det då oprövade Neurosedynet – att man tvingats backa i sin uppmaning till kvinnor i övergångsåldern att äta östrogen, m m, m m. Satsa istället resurserna på att bekämpa verkliga faror, som tex resistenta bakterier, tbc, ehec och borrelia.

Kommentar av Botilda

Skrivet 31/1

Ska vi riskera att vaccinera oss nu igen

Botildas bild

Vad får man dö av?
Befolkningen i Sverige blir friskare och friskare och äldre och äldre. Alla oroar sig för hur samhället ska ta hand om alla dessa gamlingar. Samtidigt uppmanas vi att vaccinera oss mot influensa. Vad är det för dubbelmoral? Vad gör det om några gamla – inklusive jag själv! - skulle stryka med till följd av influensa? Det är ju naturligt. Man får tydligen inte dö av någonting nuförtiden.

Kommentar av Einar Skovly

Skrivet 15/12

1. Svininfluensaen)er ikke

Einar Skovlys bild

1. Svininfluensaen)er ikke farligere enn den vanlige influensaen som kommer hvert år.
2. Man vet ingen ting om de langvarige bivirkningene på vaksinen.

Enkelt valg for meg. Nei takk, ingen vaksine. Jeg overlever nok i år også.

Kommentar av Ingvar

Skrivet 6/12

Intressanta spekulationer.

Ingvars bild

Intressanta spekulationer. Jag har nu kommit fram till den absolut mest livsfarliga väg man kan gå. - Nämligen den att födas, då finns det ju alltid en överhängande risk att man kommer att dö..... Punkt.

Kommentar av Åsikt

Skrivet 8/12

Beklagar din bistra upptäkt

Åsikts bild

Beklagar din bistra upptäkt att livet är så hemskt att bara döden återstår... men du har fel.

Men minns då att Gud älskar dig så oändligt mycket att Han inte vill att du skall dö utan tvärt om ha ett långt liv utan död. ett evigt liv tillsammans med Honom.
Detta är ett löfte! Och nu vid Jul påminns vi av det som gör detta möjligt, nämligen att Gud sände sin Son Jesus till os för att vi skulle få det eviga livet.

Jag låg själv på dödsbädden för ett par år sedan med två dödliga sjukdomar samtidigt, Malaria samt en blodförgiftning orsakad av den medicin som gavs mig intravenöst. Min kropp hade inte chans... då dels febern på 42 grader höll mig mör, och sedan var armen med droppet helt missärgad och stel med en infektion som precis var på väg mot hjärtat. Läkaren hade låst medicinskåpet med antibiotikan och skulle komma tillbaka 13 timmar senare...
Nej skåpet gick ej att bryta upp och I Yaoundee fanns inga alternativ. Fick penna och papper för att skriva de sista raderna hem, medans vårdarna lämnade mig att dö i frid.
Jag kramade pennan i handen och frågade Gud att om Han fanns så var det läga att krypa fram nu... så stod Han där.
Han sade mitt namn, och sade att "ingenting kan skilja mig från Honom, döden kan det inte, änglarna kan det inte, inget skapat i höjden eller i djupet kan skilja mig från Honom....
Ja det hände mycket mellan mig och Gud den natten och jag berättar gärna om nån vill veta mer. Jag vet bara att Gud finns, att Han älskar oss och att vi när som helst får komma till Honom, i vilken situation som helst, och Han räddar oss.

Kommentar av fundersam

Skrivet 5/9

finns ingen gud jag är ledsen.

fundersams bild

du hade bara tur att överleva av dig själv, i feberyran skapar din egen hjärna halucinationer. människan har en rädsla att vara totalt övergiven och ensam i universum därför behöver vissa svaga individer något att tro på annars bryter de ihop.
hjärnan är mästerlig att skydda sig själv aka jaget det vill säga det som gör dig till du och det som gör mig till mig. har själv vart nära döden men de va inte gud som räddade mig utan en manlig sköterska som tvinga mig att vara vaken efter jag blev påkörd av en bil och fick kraftig hjärnskakning som gjorde att hade ja somnat hade jag aldrig vaknat mer.
jag trodde aldrig på gud varken före eller efter rena dumheter. men jag är glad att du överlevde men pracka inte på andra skitsnacket om gud säger jag bara.

Kommentar av Majken

Skrivet 4/12

Jag är en 16-årig tjej som

Majkens bild

Jag är en 16-årig tjej som fick vaccinet i Tisdags.
Alla vuxnas prat om hur farligt vaccinet är har gjort mig väldigt rädd och nervös, men jag tog vaccinet till slut ändå.
Det är hemskt förvirrande att höra olika saker sägas från alla håll i lika tvärsäkra stämmor.
"Man dör av svininfluensan!"
"Man dör av vaccinet!"
P-A-N-I-K. Vad ska man göra då? Vad man än gör så verkar man ju ändå dö?
Så till slut tänkte jag att nu skiter jag i det här och nu går jag till skolsyster och tar den där jäkla sprutan precis som alla mina klasskompisar, och det gjorde jag. Mina biverkningar blev trötthet, lite feber, lite värk i kroppen. En morgon när jag vaknade så mådde jag lite illa och kände mig yr men det försvann efter att jag lagt mig ner en stund.
Jag blir bara så trött på allt tjat! Det var någon som sa att lika många människor som dött av svininfluensan har dött av vaccinet. Nu vet jag egentligen ingenting om det från säkra källor men allvarligt talat; hur logiskt är det? OM lika många människor dog av vaccinet skulle man ju genast stoppa vaccineringen för då gör den ju ingen nytta, eller hur? Det tror jag inte ett dyft på.
OM risken var så väldigt stor så skulle man inte låta människor ta vaccinet, eller hur? Det skulle man inte.
Dessutom är detta inte ett vaccin som består särskilt länge, knappt ett år.
Man gör som man vill - antingen tar man vaccinet eller inte, men det här är i alla fall min story.

Kommentar av Dice

Skrivet 24/1

"OM lika många människor dog

Dices bild

"OM lika många människor dog av vaccinet skulle man ju genast stoppa vaccineringen för då gör den ju ingen nytta, eller hur? Det tror jag inte ett dyft på."

Kan man visst tro på eftersom WHO vill minska världens befolkning och svininfluensan är dessutom gjort av människan för att sedan få göra ett vaccin till det för att tjäna pengar helt enkelt. Jag skulle vilja säga att det är ett dumt val att ta vaccinet men det är ju upp till var och en att göra det dom tror är bra för dom... Dödsfallen är way way less än vad dom säger att det skall vara. Eftersom dom flesta redan haft svininfluensan utan att ens märka det. dödsstatistiken är ju bara på anmälda fall och då är det ju endast sånna som märkt att dom fått den. Du har nog mest troligt haft svininfluensan innan du tog sprutan utan att ens märka det. Som dom flesta andra så vaccinet är rätt onödigt...

Annons

Fler diskussioner

6 kommentarer

Skapad 23/3

Skrivet i: Diabetes.