Uppdaterad: 2014-02-13

3 kommentarer

Voxra för deprimerad rökare?

Jag undrar om voxra kan vara något för mig? Min läkare hade inte mycket erfarenhet av det, men om jag ville kunde jag få prova. Jag vet nu inte om jag vill eller inte. För åttionde gången har jag börjat röka efter att ha försökt sluta. Grejen är att jag är lätt deprimerad och jag är rädd för att falla ner i svarta hålet igen. Vad tror ni, någon som testat Voxra?

Diskussion startad av Annikapannika, 36, kvinna.

Kategorier:

Psykiatri

Kommentarer

Kommentar av annelie67

Skrivet 12/2

Voxra

annelie67s bild

Jag har börjat med voxra efter att länge ätit antidepressiva tabletter,det som vart vändningen var att jag fick en läkare som lyssnade på mig! jag har påpekat i 5 år på att jag kanske lider av ADHD men inte fått gehör. Ska nu få göra utredning, jippy nu kanske jag bli fri från ångest, stress depression... som jag har fått ökat med åren och med den ökad medicin i form av uppåt höjande. Så nu när jag fått denna medicin börjar jag känna lite mer lugn, samt inte uppåt väggarna av oro. Hoppas nu på rätt ADHD medicin.
Ska försöka skriva i bloggen om min tid och om hur jag känner.

Kommentar av Anan

Skrivet 13/2

Fråga

Anans bild

Äter Voxra med gott resultat i förhållande till att ha provat massor med antidepp. mediciner. Jag känner mig fräschare i huvudet. Men jag är väldigt trött o orkeslös. Så jag undrar vilken med. menar du med "uppåthöjande" Det är precis vad jag behöver.
Mvh
Anan

Kommentar av Malin

Skrivet 2/3

Prova absolut Voxra. Det

Malins bild

Prova absolut Voxra. Det fungerar lite annorlunda än vanliga antidep.

Annons

Fler diskussioner

6 kommentarer

Skapad 23/3

Skrivet i: Diabetes.