Betyg:

2.98795

XL-S Medical

Bild

XL-S Medical innehåller ämnet Litramine som i studier visat dämpa hunger och öka en viktnedgång med upp till tre gånger. Preparatet absorberar upp till 28 % av det fett en måltid innehåller och hindrar kroppen från att ta upp detta.

Preparatet XL-S innehåller ämnet Litramine. Det finns naturligt i torkad kaktus, och studier har visat att den som äter det har en ökad viktminskning och upplever dämpad hunger.

Studier visat att upp till 28 % av fettet i en måltid kan absorberar av Litraminet i preparatet. Fettet hindras från att tas upp i tarmen och försvinner ut med avföringen.

XL-S Medical tas tre gånger om dagen, efter måltid och finns som tablett eller pulver. Eftersom XL-S Medical innehåller fibrer ska man tänka på att dricka mycket vatten för att undvika förstoppning.

Läs mer: Ökad viktminskning med kaktusfibrer.

Möjliga biverkningar: 

En biverkning som kan förekomma vid intag av fettabsorberade preparat är lös avföring, diarre och uppblåst mage.

Varning för! Prata med din läkare innan du påbörjar en behandling med XL-S Medical eftersom vissa mediciner kan påverkas av detta. Tillverkaren uppger att XL-S Medial ska inte tas av den som är gravid eller ammar, den som har ett BMI under 18. XL-S är endast för vuxna. Fass-länken nedan går till den vetenskapliga studie om Litramine som publicerats i tidskriften Obesity.

Verksam substans: Litramine

Mer information hittar du på Fass: klicka här.

Uppdaterad 2015-01-15

Betygsätt själv:

Ditt betyg: Inget Medel: 3 (83 röster)

Kommentera artikeln

Kommentar av sven

Skrivet 26/3

svens bild
blir någon annan starkt illamående?

Kommentar av hampusina

Skrivet 30/6

hampusina s bild

Vägde 89 när jag började. Borde väga ca 70. Har gått ner 4-5 kilo på fyra veckor. Äter fortfarande vitt bröd och vitt ris. Tränar inte. Känner mig mycket piggare.

Kommentar av hampusina

Skrivet 30/6

hampusina s bild

Har gått ner 4-5 kilo på en månad trots att jag inte tränar alls och fortfarande äter vitt bröd och vitt ris. Känner mig mycket piggare.

Kommentar av anonym

Skrivet 7/6

anonyms bild

Fungerar utmärkt för mig i alla fall. Det tar bort godissuget och jag behöver inte längre småäta mellan måltiderna. Känner mig piggare och börjat röra mig mer. Har gått ner 7 kg på 4 ve. Startade med 20 kg övervikt.

Kommentar av Jasmina

Skrivet 12/4

Jasminas bild

Alla dem som säger att dem gick upp... drack i ens detta rätt? meningen är att man skall hålla sig igång, träna lite äta lite nyttigare så hälper denna på traven. Min syster har använt denna i 2mån och hon har gått ner 6kg. Då vill jag påpeka att hon endast går 30min powerwalk 3ggr i veckan och har uteslutit sötsaker och vitt bröd inget annat.

Man kan inte vräka i sig hur mycket mat som helst och förvänta sig att gå ner i vikt, tänk efter lite!!

Kommentar av anonym

Skrivet 12/3

anonyms bild

Totalt värdelöst min fru provade, hon gick upp i stället!!

Kommentar av anonym

Skrivet 18/2

anonyms bild

jag gick bara upp i vikt jag vägde först 57kilo efter jag har använt den här produkten har jag bara förlorat tre kilo på två månader och sen gick jag bara upp i kilo den är inte värt nåt jag rekommenderar inte den här produkten!!!!!

Kommentar av Jasmina

Skrivet 12/4

Jasminas bild

varför i all världens namns skulle du på 57kg vilja gå ner i vikt??

Kommentar av anonym

Skrivet 25/11

anonyms bild

Hjälper inte på något sätt,vad de ljuger!!!

Kommentar av anonym

Skrivet 25/11

anonyms bild

Bortkastade pengar,vad de ljuger,hjälper inte på något sätt!!

Annons