Betyg:

2.98795

XL-S Medical

Bild

XL-S Medical innehåller ämnet Litramine som i studier visat dämpa hunger och öka en viktnedgång med upp till tre gånger. Preparatet absorberar upp till 28 % av det fett en måltid innehåller och hindrar kroppen från att ta upp detta.

Preparatet XL-S innehåller ämnet Litramine. Det finns naturligt i torkad kaktus, och studier har visat att den som äter det har en ökad viktminskning och upplever dämpad hunger.

Studier visat att upp till 28 % av fettet i en måltid kan absorberar av Litraminet i preparatet. Fettet hindras från att tas upp i tarmen och försvinner ut med avföringen.

XL-S Medical tas tre gånger om dagen, efter måltid och finns som tablett eller pulver. Eftersom XL-S Medical innehåller fibrer ska man tänka på att dricka mycket vatten för att undvika förstoppning.

Läs mer: Ökad viktminskning med kaktusfibrer.

Möjliga biverkningar: 

En biverkning som kan förekomma vid intag av fettabsorberade preparat är lös avföring, diarre och uppblåst mage.

Varning för! Prata med din läkare innan du påbörjar en behandling med XL-S Medical eftersom vissa mediciner kan påverkas av detta. Tillverkaren uppger att XL-S Medial ska inte tas av den som är gravid eller ammar, den som har ett BMI under 18. XL-S är endast för vuxna. Fass-länken nedan går till den vetenskapliga studie om Litramine som publicerats i tidskriften Obesity.

Verksam substans: Litramine

Mer information hittar du på Fass: klicka här.

Uppdaterad 2015-01-15

Betygsätt själv:

Ditt betyg: Inget Medel: 3 (83 röster)

Kommentera artikeln

Kommentar av sven

Skrivet 26/3

svens bild
blir någon annan starkt illamående?

Kommentar av hampusina

Skrivet 30/6

hampusina s bild

Vägde 89 när jag började. Borde väga ca 70. Har gått ner 4-5 kilo på fyra veckor. Äter fortfarande vitt bröd och vitt ris. Tränar inte. Känner mig mycket piggare.

Kommentar av hampusina

Skrivet 30/6

hampusina s bild

Har gått ner 4-5 kilo på en månad trots att jag inte tränar alls och fortfarande äter vitt bröd och vitt ris. Känner mig mycket piggare.

Kommentar av anonym

Skrivet 7/6

anonyms bild

Fungerar utmärkt för mig i alla fall. Det tar bort godissuget och jag behöver inte längre småäta mellan måltiderna. Känner mig piggare och börjat röra mig mer. Har gått ner 7 kg på 4 ve. Startade med 20 kg övervikt.

Kommentar av Jasmina

Skrivet 12/4

Jasminas bild

Alla dem som säger att dem gick upp... drack i ens detta rätt? meningen är att man skall hålla sig igång, träna lite äta lite nyttigare så hälper denna på traven. Min syster har använt denna i 2mån och hon har gått ner 6kg. Då vill jag påpeka att hon endast går 30min powerwalk 3ggr i veckan och har uteslutit sötsaker och vitt bröd inget annat.

Man kan inte vräka i sig hur mycket mat som helst och förvänta sig att gå ner i vikt, tänk efter lite!!

Kommentar av anonym

Skrivet 12/3

anonyms bild

Totalt värdelöst min fru provade, hon gick upp i stället!!

Kommentar av anonym

Skrivet 18/2

anonyms bild

jag gick bara upp i vikt jag vägde först 57kilo efter jag har använt den här produkten har jag bara förlorat tre kilo på två månader och sen gick jag bara upp i kilo den är inte värt nåt jag rekommenderar inte den här produkten!!!!!

Kommentar av Jasmina

Skrivet 12/4

Jasminas bild

varför i all världens namns skulle du på 57kg vilja gå ner i vikt??

Kommentar av anonym

Skrivet 25/11

anonyms bild

Hjälper inte på något sätt,vad de ljuger!!!

Kommentar av anonym

Skrivet 25/11

anonyms bild

Bortkastade pengar,vad de ljuger,hjälper inte på något sätt!!

Diskutera

CAPTCHA
Denna fråga är till för att se om du är en människa.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Annons