Patrik140polaroid
"Hej
Jag äter sedan några år Flouxetin mot nedstämdhet och ångest och det fungerar ganska bra förutom en sjuk trötthet jämt!
Sover minst 11 tim/dygn men är ändå alltid trött och vill aldrig göra något! Orkar helt enkelt inte!
Voxra används för att behandla depression. Det anses ha en inverkan på kemiska substanser i hjärnan som kallas noradrenalin och dopamin, vilka är sammankopplade med depression. Det kan ta en tid innan du känner förbättring. Det tar tid, ibland veckor eller månader, innan läkemedlet når full effekt. När du börjar känna dig bättre kan läkaren råda dig att fortsätta med Voxra för att förhindra återfall av depressionen.
Av dmadmin
24 januari, 2012

1 kommentarer

 • sköldkötteln, trötthet och p-piller
  Hej!

  Jag funderar på om dessa faktorer kan hänga ihop på något vis: Jag kan sova väldigt mycket, har jag ingen tid att passa på morgonen kommer jag inte ur sängen. Jag somnar om eller somnar framför tvn. Går och lägger mig mellan 22-23.30. Försöker gå upp mellan 6-7 men somnar jag om kan jag lätt sova 3 timmar till.
  Jag är annars en pigg tjej på dagarna. Kan bli akuttrött på kvällarna och somna i soffan eller dyligt.

  Jag har gjort tester på Hälsocentalen. Eftersom jag ätit antidepressiva ville doktorn testa min sköldköttel (visade S-TSH 2.7 mU/L samt S-Fritt T4 14.5 pmol/L). Vilket bör vara goda värden kan tyckas. Undrar därför om allt detta kan ha att göra med att jag äter p-piller. Har gjort det sedan jag var 14 (idag 26) utan uppehåll.
  Kan detta vara en bidragande orsak till min trötthet mina känslosvall och min tidigare depression.

  Finns det något annat jag kan göra för att få bukt med min trötthet? (Äter D-vitamin 5000IU/dag).

  Med vänliga hälsningar Ida

Comments are closed.