bli gravid balk

Uppdaterad: 2015-12-08

2 kommentarer

Lättare skaffa barn ensam

Bild

Hjälp med att bli gravid för singlar. Regeringens folkhälsominister Gabriel Wikström vill göra det lättare för ensamstående kvinnor att bli gravida i Sverige.

Skaffa barn utan en man. Snart ska det blir lättare. Regeringens folkhälsominister Gabriel Wikström och justitieminister Morgan Johansson vill göra det lättare för ensamstående kvinnor att bli gravida i Sverige.

Regeringens hopp till dig som är singel och ofrivilligt barnlös.

Se filmen från presskonferensen:

 


Här hittar du filmen om inte spelaren fungerar.

//
Artikel skriven av redaktionen 2015-05-21
redaktionens bild

Kategorier:

Bli gravid

Kommentera artikeln

Kommentar av anonym

Skrivet 22/9

Barnets perspektiv då?!

anonyms bild

De skiter fullständigt i barnets perspektiv! Bara JAG får! JAG vill! JAG ska ha!
Äcklig utveckling! Sverige har blivit enormt pinsam! Ett barn ska ges förutsättningen till både en mamma och en pappa! Det ska väl ändå vara utgångsläget?
Som kvinna skäms jag över denna egoism på barnens bekostnad.

Kommentar av anonym

Skrivet 17/11

Ja och det är din egoistiska

anonyms bild

Ja och det är din egoistiska åsikt! Har en syster som är ofrivilligt barnlös som inte vill hellre än att få eget barn att ge en massa kärlek till.hon skulle bli en av världens bästa mammor.har du den åsikten bara för du redan själv har man och barn redan ? Sätt dig in i andra människors sorg för barnlöshet.eller saknar du empati? Jag tycker detta är bra att det blir lagligt i sverige

Fler nyheter

Uppdaterad: 2018-01-25

Inga kommentarer

På Karolinska Universitetssjukhuset har de köpt in en speciall maskin som både kan ge snabbare diagnos och säkrare behandling av prostatacancer.
Uppdaterad: 2018-01-19

Inga kommentarer

Ett allvarligt fel på den spruta för epilepsiläkemedlet Buccolam har upptäckts och nu varnar Läkemedelsverket för oaktsamhet vid användning.
Uppdaterad: 2017-10-26

Inga kommentarer

Allt för få känner till EUs patientrörlighetsdirektiv Det är bara att välja. Bästa vården i hela Europa. 
Uppdaterad: 2017-08-08

1 kommentar

Många föräldrar har dragits sig för att vaccinera sitt barn i det allmänna vaccineringsprogrammet som erbjuds av barnavårdscentralerna runt om i Sverige, av rädsla för biverkningar. Risken är vetenskapligt prövad.
Uppdaterad: 2017-06-09

Inga kommentarer

Du står med halsbränna på ett apotek utomlands och gestikulerar utan att göra dig förstådd. Nu finns hjälp i "Uppslagsvärk" – sjukdomsterminologi på sex språk.
Uppdaterad: 2017-04-23

Inga kommentarer

I januari drogs en laddning av läkemedlet Liothyronin in efter misstankar om felaktigheter i blandningen. Nu har analysen friat medicinen.
Uppdaterad: 2017-03-15

2 kommentarer

Den nya patientlagen skulle göra patienten mer delaktig i sin egen vård och behandling. Det blev tvärtom. – Vi kan tyvärr konstatera att patientlagen inte haft avsedd effekt, säger Fredrik Lennartsson, generaldirektör på Vårdanalys.
Uppdaterad: 2017-03-13

1 kommentar

Ett svårbehandlat område har fått en oväntad behandlingsmöjlighet. En låg dos med narkosmedlet Ketamin kan ge en snabb effekt för människor med svår depression.
Uppdaterad: 2017-01-13

2 kommentarer

Träning och rätt läkemedel är viktigt för människor med skador på hjärnan. I rätt mängd. – Överansträngning är inte bra, säger nobelpristagaren Arvid Carlsson till Dina Mediciner.
Uppdaterad: 2017-01-13

1 kommentar

Ulrika Sandén är forskare. För tolv år sedan opererades hon för sin hjärntumör och har sedan dess kämpat för att hjärnan ska fungera. Här skriver hon själv om sin behandling.
Uppdaterad: 2016-11-11

Inga kommentarer

Stress är farligt, men bara för den som är otränad. Nu kommer nya rön som visar hur vi kan skydda oss mot de negativa effekterna av stress Genom att träna.
Uppdaterad: 2016-06-29

4 kommentarer

Vissa mår dåligt av de vanligaste blodfettsänkande statinerna, eller blir helt enkelt inte hjälpta.  Då kan nya Repatha kan hjälpa. Men alla kommer inte få den.  
Uppdaterad: 2016-06-29

3 kommentarer

Hjälp vårdpersonal och alla som utvecklar läkemedel att göra behandlingarna bättre och säkrare.  Så här rapporterar du en biverkning.
Uppdaterad: 2016-06-28

1 kommentar

Hjärtkärlsjukdomar är den vanligaste orsaken till för tidig död i Sverige och de flesta andra industrialiserade länder. Det bästa sättet att undvika att drabbas är ofta en kombination av ändrade levnadsvanor och mediciner.
Uppdaterad: 2016-05-23

2 kommentarer

En ny sorts behandling har just godkänts mot multipelt myelom. Medicinen är så bra att den godkändes snabbare för att fler patienter ska få behandling.

Annons