fetmasibutramin450

Viktprofessorn Stephan Rössner om bantningspreparatet Reductil som förbjudits efter att allvarlig biverkning upptäcktes:

- Det var synd att det drogs in. Jag hade många patienter som kunde lägga ifrån sig chokladkakan och gå ner i vikt.
Reductil användes mot fetma och kraftigt överviktiga personer som inte på egenhand kunde uppnå önskad viktminskning. Reductil ger en tidig mättnadskänsla eftersom läkemedlets aktiva substans dämpar de signalsubstanser i hjärnan som får oss att känna hunger. Läs mer: Reductil förbjuds Reductil ska endast användas i samråd med läkare och under förutsättning att man samtidigt deltar i annan behandling, så som minskat kaloriintag och ökad motion. Reductil går att få subventionerat, till ett lägre pris, för överviktiga med ett BMI omkring 30.
Av Hanna Brodda
5 december, 2011

4 kommentarer

 • Av Thessie 27 oktober, 2013

  Han har rätt.
  Löjligt sådan liten skillnad 11,4 procent jämfört med 10 procent? Tänk på alla som lider av övervikt och kommer förmodligen dö i förtid som reductil fungerat på! Dom blir tvungna att köpa det olagligt, fastän dom inte gör något fel =(

 • Jag har tagit Reductil i 4
  Jag har tagit Reductil i 4 veckor nu och förlorat 1 sten och känner mig mycket mer självsäker och glad på mig själv …… men ……. jag gick för att köpa igen tabletterna från där jag köpte dem innan eftersom jag har sprang ut bara för att få veta att de inte längre finns i EU. Jag är mycket missnöjd med detta och har försökt massor av amerikanska webbplatser för att försöka köpa dem men har ingen lycka. Bara en brittisk hemsida fick mig att lita på dem och har köpt generiska Reductil piller 15 mg, (eftersom Reductil inte är tillgängligt) inga klagomål, det verkligen fungerar, trevlig kundservice och snabb leverans bara en vecka. Om du är intresserad titta på http://meds-phatmacy.net. Det är ett onlineapotek bygger mer på impotens Vården, men de har också olika andra piller för några problem.

 • Av anonym 20 januari, 2015

  Reductil till varje pris
  Jag vägrar vara fet. Vägrar! Blir självmordsbenägen varje gång jag går upp i vikt. Reductil är det enda som får mig att hålla vikten nere och vara lycklig. Olagligt eller ej, bryr mig inte! Staten ska inte bestämma att jag ska vara fet bara för att jag inte kan sluta äta fel utan reductil.

 • Av anonym 8 december, 2015

  Vilken idioti!
  Det är ju lätt att räkna ut att fler blir feta och dör av det utan medicinen! Har de inte tänkt på att de som dog i studien kanske dött ändå!! 10 % som tog sockerpiller dog ju!! En sån liten ökning är väl tramsig orsak till att förbjuda en medicin som ger livet tillbaka till så många!!!

Comments are closed.