Uppdaterad: 2012-11-09

8 kommentarer

TV: Fler män förstorar penis

Fakta om Testogel

En gele med anligt testosteron som stryks ut på armar, axlar eller mage.

Varning för: Inte lämplig om du har eller har haft cancer. Kan vara farlig om...

3.235295
Ditt betyg: Inget Medel: 3.2 (34 röster)

Intresset för plastikirurgi ökar och fler går från ord till handling. Ungefär var tionde människa kan tänka sig att göra ett kirurgiskt ingrepp för att förbättra sitt yttre, några procentenheter fler kvinnor än män. Bland männen ökar intresset för att förstora könet.

I en SIFO-undersökning i fjol frågades tusen svenska män och
kvinnor i olika åldrar om de kan tänka sig att göra en operation
för att förbättra sitt utseende. Av dem sa 11 procent att ja, det kunde
de tänka sig (cirka 9 procent av männen och 13 procent av kvinnorna), skriver tidningen Vitalt vetande.

Omkring 100 män väljer varje år att genomgå en operation för att förstora sin penis, enligt branschstatistik i Sverige. Det finns flera olika sätt att göra det och metoderna blir billigare och säkrare. I alla fall statistiskt, men där är troligen siffrorna osäkra eftersom det rent mänskligt kan vara jobbigt att anmäla hos Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd om något går fel.

Inslaget produceras av Scanpix:

Artikel skriven av Dina mediciner 2010-06-07
anonyms bild

Kommentera artikeln

Kommentar av Jakob

Skrivet 8/5

Någon med ett ordentligt exempel?

Jakobs bild

Hej,

Finns väldigt många olika sajter för ämnet som diskuteras, vet dock inte vart man ska vända sig för ordentlig hjälp - känns som många inte har helt ärliga intentioner. Tankar?

/Jakob, från http://bostadskaos.se

Kommentar av Klabbe

Skrivet 28/12

Intimapotek är super!

Klabbes bild

jag brukar också beställa ifrån http://www.intimapotek.se/

Har gjort det under 2 års tid och alltid varit nöjd med resultatet.

Rekommenderas varmt!

Kommentar av AnnaMaria007

Skrivet 7/2

För att göra penis större

AnnaMaria007s bild

En manlig bekant köpte något hos http://www.intimapotek.se som gjorde penis större

Kommentar av Anon

Skrivet 5/11

Smyg reklam

Anons bild

Alla det där sidorna ägs av samma företag. Alla produkter ger 100% garanti...

Kommentar av Andreasson

Skrivet 4/1

Finns något som verkligen fungerar, läs detta!

Andreassons bild

Har läst ofta inlägg från personer som vill ha en större penis, och om personer som testat olika produkter som sägs kunna förstora penis.

Har själv lidit av att ha en liten penis under många många år och har testat massor med produkter, allt från salvor till penissträckare.... har lagt ut massor med pengar men helt utan resultat.

För några månader sedan började jag trots detta test en ny produkt som sägs kunna förstora penisen upp till 7,5 cm på några månader.

Hade bestämt mig för att inte testa fler produkter, men fick rådet av en bekant som själv använt denna produkt och som verkligen kunde intyga att den verkligen fungerade.

Har nu använt produkten i några månader, och helt ofattbart så har penisen ökat i längd, inte alls så mycket som 7,5 cm, men nästan 2 cm och det känns helt ofattbart att det verkligen fungerar, trodde inte det fanns något som kunde görs penis större utan operation.

Kommer att fortsätta med denna produkt ytterligare och förhoppningsvis öka med några centimeter till. Har inte märkt av några biverkningar, men har märkt en ökad sexlust, kanske det har att göra med att penis blivit större och min självkänsla har stärks.

Jag vill med detta inlägg tipsa andra i samma situation och som testat allt, om denna produkt som verkligen fungerar.

Läs om den på denna sida http://www.forstorapenis.tk

Kommentar av anonym

Skrivet 5/8

You've got money!

anonyms bild

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det är naturlig penisförstoring som gäller!

Kommentar av Tomaz2011

Skrivet 12/6

Det finns andra sätt att förstora penis på

Tomaz2011s bild

Man behöver int genomgå en operation, utan det finns andra sätt utan biverkningar.

Ex:

http://www.forstorapenis.se

eller

http://www.gneticsextender.se

Kommentar av Johnny

Skrivet 19/10

Jag föreslår att män INTE

Johnnys bild

Jag föreslår att män INTE förstorar sin penis via operationer. Penisförstoring är betydligt säkrare, och bättre ifall det är naturligt.

Fler nyheter

Uppdaterad: 2019-06-16

Inga kommentarer

Höga nivåer av sköldkörtelhormoner påverkar risken att få bröstcancer. Under cancerbehandlingen ska de vara tvärtom, inte för låga
Uppdaterad: 2019-06-16

Inga kommentarer

Hjärtstartare räddar allt fler liv. Störst effekt är det när vanliga människor kan rycka in och rädda med en mobil defibrillator. Ändå väljer Socialstyrelsen att inte ändra riktlinjer vid hjärtstopp.
Uppdaterad: 2019-06-16

Inga kommentarer

Aptitbrist är en känd biverkning hos methylfenidat i början av behandlingen. Men för barn verkar det som om den håller i sig.  
Uppdaterad: 2019-06-16

1 kommentar

Tillgänglig vård, professionella patienter  och större inflytande över den egna vården. I maj går Sveriges första möte för patientfrågor. - Vi patienter behöver jobba tillsammans för att få igenom en förändring, säger Penilla Gunther, tidigare riksdagsledamot och nu programansvarig för Fokus Patient.
Uppdaterad: 2019-06-16

Inga kommentarer

Den vanligaste behandlingen för människor med brist på sköldkörtel-hormonet är Levaxin.  Nu visar Sköldkörtelförbundets utredning som gjorts tillsammans med Sifo, att majoriteten blir inte bra trots behandling. 
Uppdaterad: 2019-06-16

Inga kommentarer

Ett handledsbrott tar många månader av träning att komma tillbaka ifrån. "Håll koll på underlaget istället för mobilen", tipsar Patrik Söderberg, Regions Stockholms chefläkare.  
Uppdaterad: 2019-05-27

Inga kommentarer

Han var skådespelare, jobbade ett par år på en investmentbank i London och fick sedan cancer i blodet. Nu ska Fabian Bolin och hans företag Waroncancer samla data för att hjälpa patienter att må bättre. – Jag har haft en extrem icke-självälskan. Nu först känner jag att jag gör något åt det. 
Uppdaterad: 2019-04-01

Inga kommentarer

Många väljer att göra ingrepp för att förbättra sitt yttre. Här följer fyra saker du bör kolla innan du väljer behandling.
Uppdaterad: 2019-03-04

2 kommentarer

Bantningspreparatet Natural Max Slimming kan orsaka allvarliga hjärtproblem och stroke. Nu varnar Läkemedelsverket för produkten.
Uppdaterad: 2019-01-10

Inga kommentarer

Långt fler fästingar än myndigheterna har trott sprider bakterien babesia. En sjukdom som kan smitta utan symptom.
Uppdaterad: 2018-11-26

4 kommentarer

Han har svårt att gå, kontrollera musklerna i armar och ben och att tala. Ändå får han inte den operation som skulle kunna ge honom han liv tillbaka. - Allt jag gör är att jaga läkare och försöka få hjälp, säger Thomas.
Uppdaterad: 2018-11-26

Inga kommentarer

I flera år har Thomas kämpat för att få myndigheterna att godkänna hans diagnos Tourette och att få den absolut senaste och mest avancerade behandlingen som finns, eller den finns inte ens. Den används bara i forskningen - elbehandling i den delen av hjärnan som orsakar spasmer och allvarliga stammningar.  
Uppdaterad: 2018-11-18

1 kommentar

Dinamediciner.se håller på att byggas om och få ny kostym och nya funktioner. Innehållet fortsätter att vara det samma, det vill säga nyheter om dina mediciner, och dina, och andras, erfarenheter av medicinska behandlingar.
Uppdaterad: 2018-06-20

Inga kommentarer

En studie vid Sahlgrenska Akademin visar att 83 procent av människor med svår fetma försöker gå ner i vikt.  Och försöken pågår under lång tid och de erbjuds nästan ingen behandling, förutom kriurgi.  
Uppdaterad: 2018-06-06

Inga kommentarer

Snabbare nedfrysning, bättre behandlingsmetoder och modernare labb har ökat chanserna att få barn genom IVF-behandling.

Annons