Uppdaterad: 2012-11-09

8 kommentarer

TV: Fler män förstorar penis

Fakta om Testogel

En gele med anligt testosteron som stryks ut på armar, axlar eller mage.

Varning för: Inte lämplig om du har eller har haft cancer. Kan vara farlig om...

3.272725
Ditt betyg: Inget Medel: 3.3 (33 röster)

Intresset för plastikirurgi ökar och fler går från ord till handling. Ungefär var tionde människa kan tänka sig att göra ett kirurgiskt ingrepp för att förbättra sitt yttre, några procentenheter fler kvinnor än män. Bland männen ökar intresset för att förstora könet.

I en SIFO-undersökning i fjol frågades tusen svenska män och
kvinnor i olika åldrar om de kan tänka sig att göra en operation
för att förbättra sitt utseende. Av dem sa 11 procent att ja, det kunde
de tänka sig (cirka 9 procent av männen och 13 procent av kvinnorna), skriver tidningen Vitalt vetande.

Omkring 100 män väljer varje år att genomgå en operation för att förstora sin penis, enligt branschstatistik i Sverige. Det finns flera olika sätt att göra det och metoderna blir billigare och säkrare. I alla fall statistiskt, men där är troligen siffrorna osäkra eftersom det rent mänskligt kan vara jobbigt att anmäla hos Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd om något går fel.

Inslaget produceras av Scanpix:

Artikel skriven av Dina mediciner 2010-06-07
anonyms bild

Kommentera artikeln

Kommentar av Jakob

Skrivet 8/5

Någon med ett ordentligt exempel?

Jakobs bild

Hej,

Finns väldigt många olika sajter för ämnet som diskuteras, vet dock inte vart man ska vända sig för ordentlig hjälp - känns som många inte har helt ärliga intentioner. Tankar?

/Jakob, från http://bostadskaos.se

Kommentar av Klabbe

Skrivet 28/12

Intimapotek är super!

Klabbes bild

jag brukar också beställa ifrån http://www.intimapotek.se/

Har gjort det under 2 års tid och alltid varit nöjd med resultatet.

Rekommenderas varmt!

Kommentar av AnnaMaria007

Skrivet 7/2

För att göra penis större

AnnaMaria007s bild

En manlig bekant köpte något hos http://www.intimapotek.se som gjorde penis större

Kommentar av Anon

Skrivet 5/11

Smyg reklam

Anons bild

Alla det där sidorna ägs av samma företag. Alla produkter ger 100% garanti...

Kommentar av Andreasson

Skrivet 4/1

Finns något som verkligen fungerar, läs detta!

Andreassons bild

Har läst ofta inlägg från personer som vill ha en större penis, och om personer som testat olika produkter som sägs kunna förstora penis.

Har själv lidit av att ha en liten penis under många många år och har testat massor med produkter, allt från salvor till penissträckare.... har lagt ut massor med pengar men helt utan resultat.

För några månader sedan började jag trots detta test en ny produkt som sägs kunna förstora penisen upp till 7,5 cm på några månader.

Hade bestämt mig för att inte testa fler produkter, men fick rådet av en bekant som själv använt denna produkt och som verkligen kunde intyga att den verkligen fungerade.

Har nu använt produkten i några månader, och helt ofattbart så har penisen ökat i längd, inte alls så mycket som 7,5 cm, men nästan 2 cm och det känns helt ofattbart att det verkligen fungerar, trodde inte det fanns något som kunde görs penis större utan operation.

Kommer att fortsätta med denna produkt ytterligare och förhoppningsvis öka med några centimeter till. Har inte märkt av några biverkningar, men har märkt en ökad sexlust, kanske det har att göra med att penis blivit större och min självkänsla har stärks.

Jag vill med detta inlägg tipsa andra i samma situation och som testat allt, om denna produkt som verkligen fungerar.

Läs om den på denna sida http://www.forstorapenis.tk

Kommentar av anonym

Skrivet 5/8

You've got money!

anonyms bild

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det är naturlig penisförstoring som gäller!

Kommentar av Tomaz2011

Skrivet 12/6

Det finns andra sätt att förstora penis på

Tomaz2011s bild

Man behöver int genomgå en operation, utan det finns andra sätt utan biverkningar.

Ex:

http://www.forstorapenis.se

eller

http://www.gneticsextender.se

Kommentar av Johnny

Skrivet 19/10

Jag föreslår att män INTE

Johnnys bild

Jag föreslår att män INTE förstorar sin penis via operationer. Penisförstoring är betydligt säkrare, och bättre ifall det är naturligt.

Diskutera

CAPTCHA
Denna fråga är till för att se om du är en människa.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Fler nyheter

Uppdaterad: 2018-02-20

6 kommentarer

Höga nivåer av sköldkörtelhormoner påverkar risken att få bröstcancer. Under cancerbehandlingen ska de vara tvärtom, inte för låga
Uppdaterad: 2018-02-12

1 kommentar

Läsarfråga: Jag har i cirka 2 års tid haft problem med att musklerna krampar i kroppen främst i överkroppen. Känner en stark oro och ångest i samband med detta. Har provat några olika antidepressiva mediciner bland annat Citalopram, Cymbalta och nu Venlafaxin. Hjälper ej mot mina fysiska symptom. 
Uppdaterad: 2018-01-25

Inga kommentarer

På Karolinska Universitetssjukhuset har de köpt in en speciall maskin som både kan ge snabbare diagnos och säkrare behandling av prostatacancer.
Uppdaterad: 2018-01-19

Inga kommentarer

Ett allvarligt fel på den spruta för epilepsiläkemedlet Buccolam har upptäckts och nu varnar Läkemedelsverket för oaktsamhet vid användning.
Uppdaterad: 2017-10-26

Inga kommentarer

Allt för få känner till EUs patientrörlighetsdirektiv Det är bara att välja. Bästa vården i hela Europa. 
Uppdaterad: 2017-08-08

3 kommentarer

Många föräldrar har dragits sig för att vaccinera sitt barn i det allmänna vaccineringsprogrammet som erbjuds av barnavårdscentralerna runt om i Sverige, av rädsla för biverkningar. Risken är vetenskapligt prövad.
Uppdaterad: 2017-06-09

4 kommentarer

Du står med halsbränna på ett apotek utomlands och gestikulerar utan att göra dig förstådd. Nu finns hjälp i "Uppslagsvärk" – sjukdomsterminologi på sex språk.
Uppdaterad: 2017-04-23

Inga kommentarer

I januari drogs en laddning av läkemedlet Liothyronin in efter misstankar om felaktigheter i blandningen. Nu har analysen friat medicinen.
Uppdaterad: 2017-03-15

2 kommentarer

Den nya patientlagen skulle göra patienten mer delaktig i sin egen vård och behandling. Det blev tvärtom. – Vi kan tyvärr konstatera att patientlagen inte haft avsedd effekt, säger Fredrik Lennartsson, generaldirektör på Vårdanalys.
Uppdaterad: 2017-03-13

1 kommentar

Ett svårbehandlat område har fått en oväntad behandlingsmöjlighet. En låg dos med narkosmedlet Ketamin kan ge en snabb effekt för människor med svår depression.
Uppdaterad: 2017-01-13

2 kommentarer

Träning och rätt läkemedel är viktigt för människor med skador på hjärnan. I rätt mängd. – Överansträngning är inte bra, säger nobelpristagaren Arvid Carlsson till Dina Mediciner.
Uppdaterad: 2017-01-13

1 kommentar

Ulrika Sandén är forskare. För tolv år sedan opererades hon för sin hjärntumör och har sedan dess kämpat för att hjärnan ska fungera. Här skriver hon själv om sin behandling.
Uppdaterad: 2016-11-11

Inga kommentarer

Stress är farligt, men bara för den som är otränad. Nu kommer nya rön som visar hur vi kan skydda oss mot de negativa effekterna av stress Genom att träna.
Uppdaterad: 2016-06-29

4 kommentarer

Vissa mår dåligt av de vanligaste blodfettsänkande statinerna, eller blir helt enkelt inte hjälpta.  Då kan nya Repatha kan hjälpa. Men alla kommer inte få den.  
Uppdaterad: 2016-06-29

3 kommentarer

Hjälp vårdpersonal och alla som utvecklar läkemedel att göra behandlingarna bättre och säkrare.  Så här rapporterar du en biverkning.

Annons