vad mycket som hänt sen jag startade
med namninsamling & blogg i Lördags.

Underbart vilken respons :-)

Känner mig aningen snurrig i skallen nu
men är så lycklig att saker & ting börjar
röra på sig.

Ångrar lite att jag inte gjort detta tidigare
men det är väl så att man kommer till en viss
punkt när man känner att NU RÄCKER DET!!!!!

Det var nog när jag läste petronellas brev
det smällde till. Jag vaknade till på nåt
sätt & kände att NU!!!! måste det hända innan
jag går under helt.

Jag kommer nu ge ALLT jag har för att VI ska
få tillbaka VÅRA LIV <3 <3 <3 vad mycket som hänt sen jag startade med namninsamling & blogg i Lördags. Underbart vilken respons :-) Känner mig aningen snurrig i skallen nu men är så lycklig att saker & ting börjar röra på sig. Ångrar lite att jag inte gjort detta tidigare men det är väl så att man kommer till en viss punkt när man känner att NU RÄCKER DET!!!!! Det var nog när jag läste petronellas brev det smällde till. Jag vaknade till på nåt sätt & kände att NU!!!! måste det hända innan jag går under helt. Jag kommer nu ge ALLT jag har för att VI ska få tillbaka VÅRA LIV <3 <3 <3 Kram på er <3

Av Anne-Sofie
18 februari, 2011
Annons

1 kommentarer

 • Av Natta006 19 februari, 2011

  Det är tur att dom har dig
  Det är tur att dom har dig 🙂
  Ibland krävs det en god ledare som leder folket.
  Det krävs någon som har kraften att våga säga ifrån, en som skyddar och tar striden. Du är en sådan och därför har du blivit vald.Du förstår det va? 🙂

  Du är bäst !
  <3

Comments are closed.