5 kommentarer

 • Av Dont worry 25 september, 2014

  Nytt vaccin skapar alltid oro
  Oron för ett nytt vaccin är alltid störst i början. När ett nytt vaccin kommer så rapporteras betydligt fler biverkningar än efter några år. Folk är misstänksamma och ängsliga och är extremt uppmärksamma på minsta grej som kan tolkas som en biverkning. Har man ont i huvudet på kvällen efter sprutan så tolkas det direkt som en biverkning, fast man kanske har ont i huvudet massa andra kvällar. Och man känner efter extra noga.

  När ett vaccin sen funnits i flera år slutar folk att oroa sig så mycket och biverkningsrappoteringen går ner kraftigt. Vaccinet mot HPV är så klart inget undantag.

 • Av Thrut 17 juni, 2012

  FD. forskare mycket kritisk till vaccinering
  En ny intervju av en forskare som varit inblandad ii forskningen kring papillomvirus.
  Lyssna på hennes kritik. Så vet ni vad ni ska göra.

  http://www.youtube.com/watch?v=5v_UY0wiNKY&list=UUlzsmuve484kwxiJwxRFB1w&index=1&feature=plcp

 • Av Mamman 25 april, 2012

  Livmoderhalscancer skördar fler liv
  Gardasil är ett gammalt vaccin som använts under mycket lång tid. Några dödsfall är inte relaterade till vaccinet, däremot till cancer. Gynekologisk cancer är förrädisk. Den märks inte och dödligheten är stor. Jag tycker det är självklart att min dotter ska ta vacinet. Jag har till och med funderat själv på att ta det, men att det kanske kostar för mycket för mig just nu.
  Till saken hör att min mor dog av cancer i underlivet, precis som tusentals andra kvinnor, vilket ändå gör att jag funderar på ärftlighet och dylikt.

 • Av anonym 21 februari, 2011

  Hej!
  Jag har hittat en

  Hej!

  Jag har hittat en hemsida jag rekommenderar alla människor som funderar på om de bör ta Gardasil eller inte att läsa. Truthaboutgardasil.org
  Det är mammor till allvarligt sjuka eller döda döttrar, som desperat arbetar för att få läkemedelsindustrin att ta bort det från marknaden.
  Vänliga hälningar
  Eva

 • Av anonym 16 november, 2010

  Klart att hon ska!!!
  HPV-vaccin är en spruta mot det virus som kan orsaka livmoderhalscancer. Du vill väl inte att hon ska ha cancer sen va!?

Comments are closed.