• Författare
  Inlägg
 • #3426

  dmadmin
  Forumledare

  Sköldkörtelbesvär drabbar många. Vad har du gjort för att bli bättre? Berätta nedan!

  Sköldkörtelbesvär drabbar många. Vad har du gjort för att bli bättre? Berätta nedan!

4 kommentarer

 • Av Annelie/Wildrat 17 juli, 2010

  Hypotyreos
  Jo, tyvärr är det troligtvis sköldkörteln som ger dig problemen, alternativt binjurarna. Levaxin räcker ofta inte som behandling utan man kan behöva komplettera med Liothyronin eller byta till naturliga mediciner. Tyvärr är det svårt att få läkarna att inse detta.

  Du behöver själv läsa allt du kommer över och bli expert på din sjukdom och dess behandling. Först då kan du kräva rätt behandling. För man behöver tyvärr kräva att bli behandlad, ingen gör det frivilligt.

 • Av Lena P 1 december, 2010

  Ge dig inte, klart att det är sköldkörteln!
  Du kan vara en av de där som inte kan ta upp Levaxin utan måste ta liotyronin. Läste om det här på hemsidan någonstans tror jag.
  Tro inte på läkarnas tester. Fråga vad din doktor tror om liotyronin, eller kanske naturligt sköldkörtelhormon från gris.
  Båda dina symptom är typiska för hypotyreos kära du.
  Ge dig inte och lycka till!

 • Mitt tips är att kontakta
  Mitt tips är att kontakta Scandlab 🙂

 • Av anonym 21 augusti, 2013

  B-O sköldkörtel
  Hej. Jag fick reda på för 4år sedan att jag hade sköldkörtel problem efter att ha gjort ett hormonellt prov. Har höga hormon värden så de vill inte sätta in levaxin vill vänta till underproduktion. Jag mår skiiit dåligt går på depressions mediciner och har attarax mot ångesten. Kan man prova T3?
  Bor i västragötaland finns det privat klinik i Lidköping där man kan få hjälp. Har varit hos 3-4 läkare och alla sätter in depressions mediciner.. Snälla hjälp mig…

Comments are closed.