Tunnar ut blodet för att förhindra blodproppar. Bra för dig som haft svår kärlkramp eller om du haft hjärt- eller hjärninfarkt.

Verksam substans

Acetylsalisylsyra

Möjliga biverkningar

* Magbesvär pch ökad risk för blödning. * Yrsel och öronsusningar kan vara tecken på överdosering. Hur känns det för dig? Dela dina erfarenheter här nedan!

Varning för

Ta inte om du har astma, magsår, skrumplever, svår hjärtsvikt eller blödarsjuka. Trombyl kan öka risken för blödning i magen om du samtidigt dricker alkohol. Tillsammans med andra läkemedel: Prata med läkaren om du samtidigt tar Warfarin eller liknande, Ciklosporin eller Takrolimus, Nikotinsyra, Litium, Digoxin eller Kortikosteroider.

2 kommentarer

  • Av anonym 4 mars, 2019

    Trombyl är en rätt meningslös
    Trombyl är en rätt meningslös medicin egentligen… Jag kan inte exakta datan från de kliniska prövningarna men nånting i stil med 1 av 100 som får hjälp av den.

  • Av mormor 15 juli, 2010

    Jag äter sedan ca 5 år
    Jag äter sedan ca 5 år tillbaka 75mg Trombyl. Jag har under denna tiden aldrig fått blåmärken, men nu har jag det på handlederna strax ovanför händerna och en bit upp. Jag har nyss avslutat en kur med Doxyferm, jag undrar nu om den kan ha gjort så att blåmärken och blödningar under huden. Är ganska trött på detta nu. Hoppas någon har något svar på detta.

Comments are closed.