foljsamhet_stolpiller
Vissa läkemedel är ganska enkla att förstå hur de ska tas, medan andra inte är lika logiska.På Medicininstruktioner.se finns filmer, anvisningar och manualer för många medicinska behandlingar.

Man räknar med att cirka hälften av alla som fått ett receptbelagt läkemedel utskrivet inte tar det på rätt sätt, och i vissa fall inte alls. Enligt Arbetsgruppen för bättre läkemedelsanvändning är det två grupper, den medvetna som väljer bort och den omedvetna. Då är glömska en viktig faktor.

Bland de omedvetna finns de som inte vet hur de ska göra. Felanvändning av läkemedel och medicintekniska produkter kan i vissa fall vara farligt och leda till döden eller sämre livskvalitet, i bästa fall är det bara väldigt söseri. Varje år lämnas tiotals ton läkemedel tillbaka till apoteken.

Manualerna på Medicininstruktioner.se löser inte hela den här problematiken, men de som fått en produkt eller ett läkemedel som ska inhaleras, sprutas in eller föras in i någon ovanlig öppning kan få hjälp där.

Till exempel hur man sprutar in Bondil vid erektil dysfunktion.

 

Av redaktionen
16 februari, 2012

1 kommentarer

  • Förstå och lyssna på kroppen
    Symtom har en orsak.
    Beträffande stolpiller som man tar mot irritation, hemorrojder eller blödningar så har det en orsak. I dagens samhälle och våra krav på billigare livsmedel så tvingas livsmedelsproducenter blanda i produkter och E-nummer etc. som kroppen inte kan smälta. Ett sånt är fett från växtriket. Använder man det regelbundet uppstår problem med analen som på första meningen och ger dessutom stopp i avloppet. Men Becel fungerar för dåligt kolestrol som mitt blodfettest visade. Ät detta mer sällan och använd animaliskt fett från djurriket så symtomen tillbaka och slipp operation. Ej LITE-prod.

Comments are closed.