My Anderssons bild
Sköldkörtelbesvär.
Som så många andra har jag problem med min sköldkörtel. Nu kämpar jag för att få en diagnos och behandling så att jag ska må bra igen. utan läkarnas hjälp hittade jag en lösning ur det, men är nu tbx på ruta 1 igen. Och som ni vet så kommer en olycka sällan ensam............

*************************************************************

Uppdaterad: 2011-08-16

2 kommentarer

pallar inte mer

11 augusti 2011

Nu jag jag suttit vaken ännu en natt....
Konstigt nog e jag inte trött längre, snarare överaktiv.
Bara 2 timmar kvar tills vc öppnar och det e telefontid.
Han sa ju faktiskt att jag skulle ringa dit om det blev värre.
Nu är båtten nådd.
Jag
pallar inte att ha det så här mer, framförallt är jag rädd som faan
när det påverkar andningen och det känns som om någon stryper mig hela
tiden!
Det kan inte vara rimligt att en människa ska gå omkring och må såhär?

Försökte att sova innan men det går bara inte, trycket är helt enkelt för jobbigt.
Annars brukar det ju kunna gå att somna av utmattning, men inte längre.....
Gaah, vad jag önskade att allt det här var över och jag mådde bra igen!
Jag orkar inte mer!!!

Kategorier:

Hormoner
Tillbaka till bloggen
*/ ?>

Kommentera artikeln

Kommentar av Oscar

Skrivet 6/12

Hej My Andersson! Jag är en

Oscars bild
Hej My Andersson! Jag är en grabb på 22 år som har känt samma problem i över ett halvår. Jag trodde först bara att de var något kroniskt slem i halsen (för det känns som att jag har en klump under adamsäpplet som trycker på och aldrig försvinner). Hur som helst. Jag besökte några läkare och alla sa att jag är helt frisk. Men jag har fortfarande samma problem. Det ända som en läkare hittade var "Lite täppt i ena näsborren" Jag har testat alla mediciner som läkarna har get mig (Slemlösande mm.) men inget har fungerat. Ibland så är det jätteilla och ibland så känner jag knappt av det. Men just idag så känns det som att jag nästan sväljer min tunga eller nått annat i halsen och min andning är tyngre. Jag har även känt mig febrig 2 gånger denna vecka. Och jag är nästan aldrig sjuk annars. Men ja, som sagt så är jag en frisk grabb enligt alla läkare :) Jag är ikke rökare, men jag har snusat i ca 3 år, så jag vet inte om det har något med saken att göra heller. Men ingen har frågat om jag snusar iallafall ;/ Jag vill att det ska gå över. det får lika gärna vara cancer, bara jag får veta felet! Skriv till mig om du blir bättre!

Kommentar av anonym

Skrivet 29/4

känner likadant

anonyms bild
Vad kom ni fram till? Känner likadant och är gravid. De har tagit två struma test men hitta inget. Har struma i släkten.

Diskutera

CAPTCHA
Denna fråga är till för att se om du är en människa.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Annons