Sahasss bild
Hypobloggen
Sköldkörtelbloggen handlar om min resa från trött till pigg, jag hoppas i alla fall att det ska bli så. Jag är lärare för en trea, har tre egna barn och är singel.

*************************************************************

Uppdaterad: 2010-08-04

Kommentera

Jobbigast med sköldkörteln är folks oförstående

Fakta om Liothyronin

Liotyronin är ett hormon som kroppen normalt producerar själv, det är bland annat när det inte fungerar som ämnet tillsätts utifrån.

Varning för: Liothyronin ska inte användas av personer som har nedsatt funktion...

3.78
Ditt betyg: Inget Medel: 3.8 (50 röster)

Min exman höll hela tiden på och klagade på mitt humör och han sa att det berodde på sköldkörteln. Verkligen irriterande! Så det är inte så jag menar, men ibland skulle det vara skönt att kolleger och så på jobbet förstod mer.Det är inte många som kan fatta hur trött man blir det är ju knappt så att man fattar själv. Pigga dagar är det svårt att titta tillbaka och tycka att man inte klagade lite för mycket.

I bland när barnen är extra energiska i min klass och proven samlas på hög och fyrtioelva utvecklingssamtal som ska förberedas, då känner jag att jag egentligen inte klarar av mitt jobb. Känner ni igen er?

 

Snart drar terminen igång igen och jag bävar för allt kommer över en.

 

Under sommaren har min trötthet blivit mindre jobbig, i början undrade jag. Nu vet jag. Det är klart bättre sedan jag började med Liotyroninet, precis som många kommenterat här på siten. Jag vet inte varför det fungerar bättre för vissa eller hur det verkar, tror inte min doktor visste riktigt heller, men det var shysst av henne att prova. Är det många som får Lio nu? Vet ni?

 

 

Kategorier:

Hormoner
Tillbaka till bloggen
*/ ?>

Annons