Sahasss bild
Hypobloggen
Sköldkörtelbloggen handlar om min resa från trött till pigg, jag hoppas i alla fall att det ska bli så. Jag är lärare för en trea, har tre egna barn och är singel.

*************************************************************

Uppdaterad: 2010-09-08

Kommentera

Min läkare erkänner att hon inte vet allt om sköldkörtelbehadnlingar

Lite jobbigt att hösten började med en sån rivstart. Föräldramöte och två barn i klassen har allvarliga problem och det ville jag ju helst inte prata om med alla men det ville föräldrarna. Suck.

Var är den varma solen? Det är ju redan kallt!

Jag var hos min läkare i dag och vi gick igenom provsvaren. Siffrorna sa som vanligt inte mycket. Mitt TSH hade iaf inte minskat även om det inte var särskilt högt heller.

Läkaren hade faktiskt pratat med en kollega inom sjukhuset som var endokrinolog, (har jag stavat rätt???) och kommit fram till att jag ändå skulle höja doserna om jag inte blivit mycket piggare. Dett hade jag inte räknat med faktiskt. Nu tar jag 75 mg Levaxin och 30 mg Liotyronin.

Magen gör fortfarande tvärstopp flera gånger i veckan, men vi får se. Lite bättre är det nog. Jag börjar vänja mig vid tröttheten och det sa läkaren också att man ofta gör. Tillslut tycker man att den är helt naturlig och anpassar sig efter den. Mina kolleger tycker inte heller att det är så konstigt att jag måste sova vissa eftermiddagar. De är bara avundsjuka för att jag kan.

 

Tillbaka till bloggen
*/ ?>

Kommentera artikeln

Diskutera

CAPTCHA
Denna fråga är till för att se om du är en människa.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Annons