Har återkommande depressioner o GAD. Äter Voxra som e den medicinen som fungerat bäst, av alla jag provat.
Har precis fått medicin "Lamictal". Har ngn erfarenhet från denna medicin ?
Finns det någon medicin som gör mig piggare mer ork och initiativtagande ?
Har tyvärr felaktigt använt kodein i värktabletter o dessa har varit jättebra ur den synvinkeln, Men de är beroendeframkallande och och det blev ett missbruk. Men jag saknar den "energi kick" som medicinen gav.
Finns det ingen "laglig" medicin som faktiskt ger samma/liknande effekt ? Koffein osv. fungerar inte.

Har återkommande depressioner o GAD. Äter Voxra som e den medicinen som fungerat bäst, av alla jag provat.
Har precis fått medicin "Lamictal". Har ngn erfarenhet från denna medicin ?
Finns det någon medicin som gör mig piggare mer ork och initiativtagande ?
Har tyvärr felaktigt använt kodein i värktabletter o dessa har varit jättebra ur den synvinkeln, Men de är beroendeframkallande och och det blev ett missbruk. Men jag saknar den "energi kick" som medicinen gav.
Finns det ingen "laglig" medicin som faktiskt ger samma/liknande effekt ? Koffein osv. fungerar inte.

Av Alar11
13 februari, 2014
Annons