Fick rådet att jag skulle föra matdagbok över vad jag stoppade i mig, så här kommer vad jag stoppat ner i "sopnedkastet" idag :
Frukost: nutrilett blåbärsshake ( som för övrigt smakar skit)
Lunch : naturdiets wildberries shake (som lätt är den godaste inom pulvershake smakerna och som jag starkt kan rek) och ett äpple
Mellis: Smög ner på "toa" på jobbet och knaprade ett äpple. ( har bara en rast å det är min lunch på 30 min )
Middag: fick ett återfall och åt ett 6 pack nuggets m currysås när jag slutat.( ingen meny utan endast bitarna)
Kvällsmat: banan

Fick rådet att jag skulle föra matdagbok över vad jag stoppade i mig, så här kommer vad jag stoppat ner i "sopnedkastet" idag :
Frukost: nutrilett blåbärsshake ( som för övrigt smakar skit)
Lunch : naturdiets wildberries shake (som lätt är den godaste inom pulvershake smakerna och som jag starkt kan rek) och ett äpple
Mellis: Smög ner på "toa" på jobbet och knaprade ett äpple. ( har bara en rast å det är min lunch på 30 min )
Middag: fick ett återfall och åt ett 6 pack nuggets m currysås när jag slutat.( ingen meny utan endast bitarna)
Kvällsmat: banan

Idag har jag fortfarande varit sjukt trött i hela kroppen,vet inte om det e för jag kört för hårt med träningen i veckan eller om jag håller på å bli dålig igen.
Jag håller alla tummar och tår att det"bara " är det förstnämnda.
Det var ju trots allt 3 gången i veckan jag skulle använda crosstrainern, inte typ 7 dgr i veckan som jag gjort...
Jag känner själv att 3 ggr det är för LITE för mig och min dåliga ämnesomsättning och för att inte tala om mitt tålamod att gå ner i vikt.
Jag vill ju se resultat NU, helst igår!!!
Även om det tar emot som faan just nu så körde jag mina 33 minuter idag på crosstrainern och i morgon mina vänner ska jag unna mig en välbehövlig VILODAG från träningen =)
Ska bli spännande att ställa sig på vågen i morgon bitti och se om det hänt ngt :P
Hoppas, hoppas, hoppas!!!

Av Bloggoholic
22 september, 2011
Annons

1 kommentarer

  • Av Anonym 10 januari, 2013

    Svar till bloggoholic
    Vet ej hur gammal du är men ett vet jag. Du är ett freak på dig själv. Du har mycket tid för dig själv, inget att ta hand om så du får distans till din kropp. Men du ska sova minst 8 timmar, starta dagen med ca 8 dl kokt vatten som du dricker sakta och bara slappar.Ett gott te är bra. När vattnet sjunkit undan ska du äta gröt av råg eller havre på l dl flingor och litet lättmjölk. Ett gott äpple. Låtsas att det är din sista måltid alltid.Efter två till tre dimmar dricker du vatten några deciliter. Lunch råris på l dl flingor, I det stoppar du spenat (fryst är bra) litet russin, litet kyckling, litet vetegroddar, malda nötter (eller hela), kryddor. Skitgott. Det här med riset kan du variera i det oändliga. Viktigt med järnrikt i. Efter två till tre timmar dricker du vatten som är kokt (jag dricker bara kokt vatten) När magen är tom äter du middag. Grönsaker, nötter, fisk eller vitt kött, ost och fiberbröd. Så här lever jag. Man blir nervös av vete, vitt socker, kaffe, löjliga cookies osv. Är du hungrig en timme före läggdags så värm mjölk och ät smörgås. Hjärnan vill ha litet fett. Att sitta vid datorn på kvällen stirrar upp hjärnan och kroppen. Den bästa motionen är att gå ett par kilometer varje dag. Kör på det här så blir du lugnare. Jag vet

Comments are closed.