För en månad sedan började jag äta Liothyronin, som ett komplement till Levaxinet.

 

Till en början fick jag ta 10 mikrogram Liothyronin och samtidigt fick jag gå ner i dos med Levaxinet. Från 150 till 50 mikrogram. Den dosen hade jag i två veckor. Nu sedan ytterligare två veckor tar jag 20 mikrogram Lio och lika mycket Levaxin.

 

Och jag ska säga dig att det är första gången det händer något sedan jag fick Concerta för tre år sedan, men det är en annan historia och den ska jag dra någon gång.

 

För en månad sedan började jag äta Liothyronin, som ett komplement till Levaxinet.

 

Till en början fick jag ta 10 mikrogram Liothyronin och samtidigt fick jag gå ner i dos med Levaxinet. Från 150 till 50 mikrogram. Den dosen hade jag i två veckor. Nu sedan ytterligare två veckor tar jag 20 mikrogram Lio och lika mycket Levaxin.

 

Och jag ska säga dig att det är första gången det händer något sedan jag fick Concerta för tre år sedan, men det är en annan historia och den ska jag dra någon gång.

 

Ögonen blev torra igår lite oförklarligt och då tänkte jag på att det var ju så det var jämt, men att de inte varit trötta nu på två veckor.

Har hört att d-vitamin kan påverka, men jag vet inte.

Av Sahass
17 juli, 2010
Annons