images_50

...
Jag har i tre år
försökt bli frisk.

Efter 2.5 år fick
jag Levaxin....
Som jag tyvärr blev
JÄTTESJUK av :-(((

Jag tycker att livet
är helt UNDERBART <3 (när jag är frisk) Sen i September har jag bara lutat mig tillbaka i jakten på hälsa & försökt vårda min kropp. Det har tyvärr inte gjort mig friskare. Vad gör man när man inte blir frisk??? Jo man söker nya vägar. NÅGONTING måste ju finnas att göra..... Jag kan inte bara sitta & vänta.... Dagar blir veckor blir månader blir år..... ... Jag har i tre år försökt bli frisk. Efter 2.5 år fick jag Levaxin.... Som jag tyvärr blev JÄTTESJUK av :-((( Jag tycker att livet är helt UNDERBART <3 (när jag är frisk) Sen i September har jag bara lutat mig tillbaka i jakten på hälsa & försökt vårda min kropp. Det har tyvärr inte gjort mig friskare. Vad gör man när man inte blir frisk??? Jo man söker nya vägar. NÅGONTING måste ju finnas att göra..... Jag kan inte bara sitta & vänta.... Dagar blir veckor blir månader blir år.....

Av Anne-Sofie
5 december, 2011
Annons