Jag börjar tro att d-vitaminet spelar n större roll än vad man tidigare trott. nu är det inte långt till jullovet och jag bara längtar. Varje dag och varje minut räknar jag ner. Jag är värre än barnen, även om de också verkar trötta så här års. Nu tänker jag mycket på att det kan vara cancer som gör att jag är trött. Kanske bröstcancer. Jag försöker också tänka på att det nog inte är det.

Jag börjar tro att d-vitaminet spelar n större roll än vad man tidigare trott. nu är det inte långt till jullovet och jag bara längtar. Varje dag och varje minut räknar jag ner. Jag är värre än barnen, även om de också verkar trötta så här års. Nu tänker jag mycket på att det kan vara cancer som gör att jag är trött. Kanske bröstcancer. Jag försöker också tänka på att det nog inte är det.

Det är mörkt när man går i väg på morgonen och mörkt när man kommer ut från jobbet. Vi har en del raster utomhus och det är verkligen uppiggande, men det räcker inte. Jag ska försöka åka skidor i vinter mer än förra året. Vi har en hel del fina spår här runtomkring. Min stora flicka åker mycket men hon har blivit för bra för att jag ska kunna hänga med.

Snart ska jag ta prover hos doktorn igen. Det där proverna de tar känns ganska meningslösa. Jag har aldrig varit med om att de säger att jag har väldigt höga TSH eller väldigt låga heller för den delen. De upptäckte min hypotyreos med provtagning direkt i sköldkörteln eftersom blodproverna inte visade något. Varför skulle de kunna se något annat nu undrar jag. 

 

 

Av Sahass
9 december, 2010
Annons