I dag har jag varit hos läkaren som jag uppsökt för ett andra utlåtande.

Proverna var klara och hon kunde inte hitta någon förklaring till varför jag mår som jag gör förrutom att jag kan ha en inflammation i musklerna runt sköldkörteln eftersom inga prover visade ngt i dagsläget.

Och att jag förmodligen haft en akut inflammation när det varit som värst, och som sedan har lagt sig.

Eftersom hon har begärt in alla svar från  sjukan så har hon gått igenom dessa och det var minst sagt intressant läsning i hennes ögon.

I dag har jag varit hos läkaren som jag uppsökt för ett andra utlåtande.

Proverna var klara och hon kunde inte hitta någon förklaring till varför jag mår som jag gör förrutom att jag kan ha en inflammation i musklerna runt sköldkörteln eftersom inga prover visade ngt i dagsläget.

Och att jag förmodligen haft en akut inflammation när det varit som värst, och som sedan har lagt sig.

Eftersom hon har begärt in alla svar från  sjukan så har hon gått igenom dessa och det var minst sagt intressant läsning i hennes ögon.

När vi gick igenom vad sjukan hade för journalanteckningar fick jag reda på att min sköldkörtel inte är där den ska vara, utan den ligger längre ner.

Vilket förklarar känslan i halsen......

Så nu sitter jag som ett frågetecken och funderar på vem jag ska lyssna på?

Sjukan med  något av sina 3 saker dom" tror "att det kan vara eller kvinnan som säger jag e frisk.

Besöker avslutades med orden att  jag ska komma tillbaka när det blir som värst igen så ska hon känna på mig och skicka mig vidare för ett stick in i körteln och isotopundersökning då....å inte flera veckor senare.

 

Av My Andersson
25 augusti, 2011
Annons