turtle_strawberry

.
I 2 veckor har jag
vart ganska pigg &
stabil <3 UNDERBARA KÄNSLA <3 Men igårkväll så kom skiten krypande igen :( Kraftig yrsel.... Nu på morgonen skulle jag göra iordning lite frukost & PANG!!! Kör kroppen igång en panikångestattack som en blixt från klar himmel :-( Känner att det är total vajsing i kroppen. VAD HÄNDER EGENTLIGEN??? när kroppen gör så? Jag blir mer rädd & ledsen när jag haft en BRA period. 2 veckor är LÅNG tid för mig att få må bra. Vill så gärna kunna leva ett NORMALT liv. Varför???? blev det såhär??? Från ena dan till den . I 2 veckor har jag vart ganska pigg & stabil <3 UNDERBARA KÄNSLA <3 Men igårkväll så kom skiten krypande igen :( Kraftig yrsel.... Nu på morgonen skulle jag göra iordning lite frukost & PANG!!! Kör kroppen igång en panikångestattack som en blixt från klar himmel :-( Känner att det är total vajsing i kroppen. VAD HÄNDER EGENTLIGEN??? när kroppen gör så? Jag blir mer rädd & ledsen när jag haft en BRA period. 2 veckor är LÅNG tid för mig att få må bra. Vill så gärna kunna leva ett NORMALT liv. Varför???? blev det såhär??? Från ena dan till den andra för 3 år sen så vände det bara.... Att JAG som var så STARK PIGG GLAD ENERGISK mm mm bara helt plötsligt skulle få mattan undandragen???? Jaaa..... Livet är allt bra underligt. Tur att man inte VET vad som ska hända. KÄMPA PÅ NU ANNE-SOFIE <3 Och alla ni andra. KRAM KRAM

Av Anne-Sofie
10 december, 2011
Annons