I dag tog det emot som sjutton att gå upp på crosstrainern...redan i morse var jag aptrött och drog mig likt en köttklump ur sängen.
Jag såg mitt mål i huvudet svischa förbi flera ggr innan jag steg upp på maskinen.
Ipoden hade jag lyckats ladda ur så musik var inte å tänka på idag. vilket gjorde att det tog emot ännu mer...I dag är första gången det tar emot å träna, men jag tvingade mig igenom 45 minuter trots allt.
Vågen visade minus 1 kg nu när jag vägde mig oxå, wiiieee!!!
3 kilo minus 28 kvar ;))

I dag tog det emot som sjutton att gå upp på crosstrainern...redan i morse var jag aptrött och drog mig likt en köttklump ur sängen.
Jag såg mitt mål i huvudet svischa förbi flera ggr innan jag steg upp på maskinen.
Ipoden hade jag lyckats ladda ur så musik var inte å tänka på idag. vilket gjorde att det tog emot ännu mer...I dag är första gången det tar emot å träna, men jag tvingade mig igenom 45 minuter trots allt.
Vågen visade minus 1 kg nu när jag vägde mig oxå, wiiieee!!!
3 kilo minus 28 kvar ;))

Av Bloggoholic
21 september, 2011
Annons