...
är just nu att bara få somna
& vakna upp & upptäcka att allt
bara var en hemsk mardröm.

Tänker tillbaka på tiden när jag
sprudlade av energi & dagarna inte
ville räcka till för allt man ville
göra....

Nu längtar jag bara efter att det
ska bli kväll igen så jag får krypa
ner i sängen & somna ifrån skiten :´-(

Blir inga roliga inlägg nu men jag
har haft alldeles för många SKITDAGAR!

Kram på er <3 ... är just nu att bara få somna & vakna upp & upptäcka att allt bara var en hemsk mardröm. Tänker tillbaka på tiden när jag sprudlade av energi & dagarna inte ville räcka till för allt man ville göra.... Nu längtar jag bara efter att det ska bli kväll igen så jag får krypa ner i sängen & somna ifrån skiten :´-( Blir inga roliga inlägg nu men jag har haft alldeles för många SKITDAGAR! Kram på er <3

Av Anne-Sofie
18 maj, 2011
Annons