Snoboll

..
Haft en bra period <3 på nästan 1.5 vecka :)))) Igår åkte jag till&med pulka med min son + att vi hade en stunds snöbolls- krig. ÄLSKAR SNÖ!!!!!! Och skulle åka pulka dagarna långa om jag orkade :-p Lyckan i hans ansikte var obetalbar <3 <3 <3 Idag blev det då en riktig djävla skitdag :((( Men det får det vara värt <3 Finns inget som värmer mitt hjärta så mycket som att se mina barn lyckliga :-) Kram på er <3 .. Haft en bra period <3 på nästan 1.5 vecka :)))) Igår åkte jag till&med pulka med min son + att vi hade en stunds snöbolls- krig. ÄLSKAR SNÖ!!!!!! Och skulle åka pulka dagarna långa om jag orkade :-p Lyckan i hans ansikte var obetalbar <3 <3 <3 Idag blev det då en riktig djävla skitdag :((( Men det får det vara värt <3 Finns inget som värmer mitt hjärta så mycket som att se mina barn lyckliga :-) Kram på er <3

Av Anne-Sofie
7 december, 2011
Annons