nutrilett

Våren och sommaren kom och gick. Semesterkilona kom också men gick sedan aldrig vidare. De bestämde sig för att stanna helt enkelt.

Sju kilo tyngre på några enstaka månader har gjort att jag mot min vilja fått förnya garderoben, min hy som en gång strålade täcks med smink för att på articifiell väg åter stråla, håret har mist sin glans och så vidare, ni förstår nog poängen!

Sju kilo ska bort och detta illa kvickt!

Våren och sommaren kom och gick. Semesterkilona kom också men gick sedan aldrig vidare. De bestämde sig för att stanna helt enkelt.

Sju kilo tyngre på några enstaka månader har gjort att jag mot min vilja fått förnya garderoben, min hy som en gång strålade täcks med smink för att på articifiell väg åter stråla, håret har mist sin glans och så vidare, ni förstår nog poängen!

Sju kilo ska bort och detta illa kvickt!

Min kilokamp börjar med att jag dag för dag ska testa olika knep för att snabbt gå ner något enstaka kilo för att bli mer motiverad att på egen hand fortsätta resan mot min ursprungsvikt.

Jag är 33 år, tvåbarnsmor, tränar då jag hinner och älskar mat i alla former. Här på Dinamediciner.se är jag marknadschef och när vi har viktrelaterade kunder kommer jag att vara transparant med det.
Häng med mig på min resa, kanske även du blir motiverad att haka på?

Vi ses! /Heidi

Av Heidi Carlsén
22 augusti, 2012
Annons