tre_dagars_diet

Jag har under två dagar provat Allévos potatis och purjolöks soppa. Den smakar mycket, känns mer matig än varma koppen även om man får lite av den känslan. Mättnaden sitter i länge, ända tills det är dags för mellanmålet två timmar senare.

Mellanmålet för dagen är en Choklate bar från Nutrilett. Känns mycket märkligt att äta en choklad kaka till mellanmål när man försöker gå ner i vikt. Smakar gott gör den och mättnaden infinner sig snabbt och håller i sig relativt länge.

Jag har under två dagar provat Allévos potatis och purjolöks soppa. Den smakar mycket, känns mer matig än varma koppen även om man får lite av den känslan. Mättnaden sitter i länge, ända tills det är dags för mellanmålet två timmar senare.

Mellanmålet för dagen är en Choklate bar från Nutrilett. Känns mycket märkligt att äta en choklad kaka till mellanmål när man försöker gå ner i vikt. Smakar gott gör den och mättnaden infinner sig snabbt och håller i sig relativt länge.

Sammantaget vill jag säga att Allévos soppor känns mustiga och helt ok att äta. Jag kände mig mätt länge efteråt och den kändes inte konstgjord.

Nutriletts Choklate bar var onekligen god men det kändes som sagt märkligt att äta choklad under försök till viktminskning.

Frågan jag ställer mig är varför allt måste smaka choklad eller jordgubb? För min del känns det matigare och bättre att äta något varmt. Kanske en vanesak.

Därför ska det bli extra spännande under helgen då jag ska prova Nutriletts All in One tre dagars diet.

Vi hörs snart!

/Heidi

Ps: vågen står på stadiga 68,8 kg, inte mycket har hänt på två dagar med andra ord! :-)

Av Heidi Carlsén
24 augusti, 2012
Annons