Ett helt fantastiskt år har just gått. Lite kort kanske. Kul att det börjar ett nytt år snart.

Ett helt fantastiskt år har just gått. Lite kort kanske. Kul att det börjar ett nytt år snart.

Det är mitt och Dina Mediciners första årsbokslut. Allt det fina ni ser här runt omkring på sajten är mina vänners förjänst. Mina nya vänner besökarna och användarna på Dina mediciner och mina gamla vänner inom media, medicin och ekonomi som hjälpt mig med innehåll, applikationer och affärsmodeller. Utan att överdriva kan jag påstå att vi har haft en av Sveriges medias billigaste uppstarter. Låga kostnader och samtidigt matigt och informativt material får man inte utan många vänner och det känns det som om vi har.

Den stora förändringen Dina mediciner står inför nästa år att att kanske, lite mer, kunna ersätta våra vänner och våga stå på egna, fortfarande ostadiga ben. Med lite mer inkomster kan mycket göras som jag vet att alla besökare skulle uppskatta mycket. 


Nu vill jag tacka:

  • Pilar, Bokmal, Britt-Mari, Hypobloggen och alla ni andra hundratals som blivit medlemmar här på Dina mediciner.
  • Alla de anonyma som gör intressanta inlägg och kommentarer som gör innehållet intressant och viktigt för alla.
  • Lasse, Johan, Samuel, Ralf, Maryam, Patrik, Vicke, Lilla gubben, Mattias, Matts, Simon, Pierre, Bipolarna, Robert, Martin, Lisa, Arna, Christopher, Howard, Sheldon, Jens, Rolf, Emerese, Carl-David, Lars och Inger för att ni på olika sätt gör denna sajt möjlig.
  • Ellinor, Sofie och Jenny för att ni valde att göra er journalistpraktik här.
  • Min förstående och engagerade familj.

Stor kram till er alla. Nu kör vi!

Av Hanna Brodda
30 december, 2010
Annons