Hej mitt namn är Anna

Jag undrar mycket om medicinerna jag äter.

Är mycket orolig av mig.

Äter edronax , och cipralex, och levaxin.

Hjälp mig
Tack!!!

Hej mitt namn är Anna

Jag undrar mycket om medicinerna jag äter.

Är mycket orolig av mig.

Äter edronax , och cipralex, och levaxin.

Hjälp mig
Tack!!!

Av anna666
22 maj, 2013
Annons

3 kommentarer

 • Edronax visade sig vara en
  Edronax visade sig vara en bluffmedicin med fuskade forskningsresultat. Ät den inte!

 • Ang Edronax
  Fick Edronax utskrivet för flera år sedan, jag fick kraftiga aggressioner och i o med det tankar i samma mönster, slutade med det och gick över till enbart sertralin bluefish, vilket var mycke bättre, fick höra liknande historier från en vän som ätit Edronax, arg som ett bi hela tiden av tabletterna, Snällis har fina råd, ta en promenad i lugn o ro ute så ofta du kan, läs självhjälpsböcker, ändra kosten, lär dig slappna av.och gör det till en rutin varje morgon, sysselsätt dig, kroppen o psyket mår bra av att göra saker,skriv ner dina tankar och fokusera på det som är bra i ditt liv varje kväll eller några ggr i veckan, idag har jag inte ätit tabletter på 7 år,

 • Av Snällis 23 maj, 2013

  Bekämpa oron

  Vad oroar du dig för? Är det verklig oro, eller tror du att du får för dig saker som kanske inte är farliga?
  Tar du mediciner mot oron? Gör du något annat som kanske kan minska oron?

  Ibland är det skönt att bli riktigt trött i kroppen. Det kan ge en överraskande känsla av att allt kommer att bli bra. Oavsett hur det ser ut.

  Oro är bra om det kan få en att ta tag i något som borde göras, förändras, något som inte är bra för en. Men oro som kommer över livets förgänglighet, det är den sortens oro som bör bekämpas med alla medel.

  Aktiviteter som bekämpar oro och ångest

  Medicin är en, men det räcker ofta inte. God mat, vänner, roliga filmer och böcker och medryckande träning. Det är saker som gör att ångest och oro tappar greppet om en. Prova löpning – det räcker att vara ute en stund.

  Gör så här:  Det räcker att du springer någon minut i taget, därimellan kan du gå. Spring allt vad du kan upp för en backe. Du ska se att det blir omöjligt att oroa sig för något annat när flåset kommer och benen värker.

  Gillar du hästar eller hundar? De är rena ångestmedicinen!

  Har du någon gammal hobby du skulle kunna plocka upp. Att samla frimärken, påta i trädgården, renovera en gammal segelbåt eller surfa på hemnet kan hjälpa hjärnan att släppa de dåliga tankarna. Försök att hitta din egen ångestdämpande aktivitet. Jag har provat några av ovan nämnda med gott resultat. En grej till bara, man måste fortsätta. Det här är metoder som räcker i cirka 24 timmar. Varannan dag måste i alla fall jag göra något av dem för att hålla mig glad.

  Lycka till!

Comments are closed.