somna

Jag har haft insomningsproblem till och från i 6-års tid. Det är otroligt ångestframkallande att inte kunna somna. Det värsta man kan göra är att få panik och som jag, börja gråta. Men när man ligger klarvaken och vrider och vänder sig i flera timmar och klockan börjar närma sig väckning är det lätt att bli frustrerad!

För det händer mig, jag kan ligga vaken från 23 fram till 06.30 eller ibland ända tills klockan ringer.

Jag har haft insomningsproblem till och från i 6-års tid. Det är otroligt ångestframkallande att inte kunna somna. Det värsta man kan göra är att få panik och som jag, börja gråta. Men när man ligger klarvaken och vrider och vänder sig i flera timmar och klockan börjar närma sig väckning är det lätt att bli frustrerad!

För det händer mig, jag kan ligga vaken från 23 fram till 06.30 eller ibland ända tills klockan ringer.

För att somna måste min kära pojkvän hålla om mig, såfort han släpper taget så blir det svårare för mig att somna. Trodde jag hade blivit knäpp! Men nu vet jag att det faktiskt kan finnas en logisk förklaring till min jakt på närkontakt för att somna.

Personer som lider av ångest, oro eller sensomotoriska störningar har svårt att finna ro för att sova eller slappna av och då kan tryck mot kroppen, så som kramar eller ett såkallat medicinskt kedjetäcke vara den efterlängtade lösningen!

Kedjetäcket är ett patenterat hjälpmedel som gör det lättare att komma till ro och somna.

Trycket från det omslutande Kedjetäcket eller en kram ger en känsla av trygghet och frisätter ett flertal kroppsegna ämnen som gör det lättare att somna.

Kärlek är för det mesta gratis, men Kedjetäcket däremot är en dyr dröm som jag måste ha... Förlåt älskling! :)

Läs mer om täcket på http://www.somna.eu/

Av Sofie Ingvarsdotter
19 maj, 2010
Annons

1 kommentarer

  • Av zzleepyhead 23 november, 2010

    Jag känner igen det du
    Jag känner igen det du beskriver! Har du ett täcke nu? Funkar det? Kram!

Comments are closed.