Aerius tas mot allergi, utan att göra dig dåsig. Motverkar de allergiska reaktionerna. Aerius lindrar symptom vid rinnande näsa och hösnuva, så kallad allergisk rinit, orsakad av till exempel husdjur, dammkvalster eller pollen. Lindrar också nysningarna, klåda i gommen och kliande, röda eller vattniga ögon. Aerius används också för att lindra hudallergi, så kallad urtikaria, som kan ge klåda och nässelutslag. Lindring av dessa symptom varar hela dagen och hjälper dig att upprätthålla normala vardagssysslor och normal sömn. Tillverkas av Schering-Plough.

Verksam substans

Desloratidin

Möjliga biverkningar

Trötthet, muntorrhet och huvudvärk uppges som möjliga biverkningar. Problem med magen, hög puls och påverkan på levern nämns som några av de allvarligare biverkningarna. Ska inte påverkas av andra mediciner, mat eller dryck.

Varning för

Ta hand om dina tänder, Aerius kan ge muntorrhet. Kan påverka njurarna om de är dåliga sedan tidigare.

5 kommentarer

 • Av Nasek 15 mars, 2014

  Bästa tabletten mot pollen
  Bästa tabletten mot pollen

 • Av King 28 juli, 2012

  Hej Julia!Frida heter jag,
  Hej Julia!Frida heter jag, gick digitala media pe5 HV i klessan f6ver dig. Vi har nog setts ne5gon ge5ng pe5 dm-fest eller ke5ren. I alla fall, jag snubblade f6ver din blogg av en he4ndelse ne4r jag sf6kte lite pe5 olika reklamutbildningar. Sje4lv e4r jag inste4lld pe5 att bli copywriter. Kunde vara kul att bolla lite tankar kring utbildningen? Vad tror du till exempel om nive5n om man je4mff6r med mer etablerade skolor som Berghs och Forsbergs? Jag gick Hyper Island i hf6stas men hoppade av p.g.a. att jag vill ha en stramare yrkesinriktning, och den (Digital Media Program) ge5r mer e5t management he5llet upplevde jag. Dra ive4g ett mail om du har lust!Tjing,Frida

 • Av Sari 17 juni, 2012

  utan Aerius fungerar jag inte
  utan Aerius fungerar jag inte som människa

 • Av www.tuulikki.blogg.se 17 juni, 2012

  utan mina areius är jag inte
  utan mina areius är jag inte människa

 • Av anonym 22 mars, 2012

  Hejsan!
  Om man har fettlever,

  Hejsan!
  Om man har fettlever, kan man ta dessa tabletter?

Comments are closed.