Betyg:

2.727275

AF24

Bild

AF24 innehåller probiotiska bakterier som motverkar fotsvamp. Behandlingen är färdig på knappt två veckor. Foto: YouMedical

Medel med nyttiga bakterier som motverkar fotsvamp, tinea pedis. Verkar genom att sänka PH-värdet till en nivå som fotsvampen inte trivs i. Den tillför också nyttiga bakterier som bekämpar de som orsakar fotsvamp.

Gör så här: Placera dina fötter på en handduk innan behandlingen för att
förhindra att lösningen ger fläckar på golv eller annat.

Bryt därefter av den blå toppen på en Clic & Go, lösningen i
röret rinner då ner i den vita änden.

Applicera lösningen mellan
tårna och på huden runt omkring. Låt torka under 1-2 minuter innan
du tar på strumpor och skor. Undvik att tvätta fötterna på flera
timmar efter att du applicerat produkten.

En Clic & Go är
anpassad för att räcka till att behandla båda fötterna. Applicera
morgon och kväll i 12 dagar.

OBS! Glöm inte att tvätta strumporna i 60 grader för att inte bli återsmittad.

Även skon kan behandlas med AF24 Foot & shoe powder.

 

Möjliga biverkningar: 

Det kan svida och bränna lite efter påförandet medan det verkar. Inga andra biverkningar är rapporterade, men AF24 är inte granskat på samma sätt som läkemedel utan registrerat som en medicinteknisk produkt.

Varning för!

Svår fjällning på fötterna kan vara början på psoriasis, sök läkare om du känner dig osäker på vad det är som drabbat dina fötter.

OBS! Fass-länken nedan går till tillverkaren YouMedicals produktsida.

Verksam substans: etyllaktat Mjölksyra sorbet-30

Mer information hittar du på Fass: klicka här.

Uppdaterad 2013-04-12

Betygsätt själv:

Ditt betyg: Inget Medel: 2.7 (11 röster)

Kategorier:

Hud Naturligt probiotika

Kommentera artikeln

Kommentar av anonym

Skrivet 1/4

anonyms bild

Körde click&go och märkte nästan omgående skillnad och svampen försvann och man hade fötter som inte luktade längre. Då kom ngn idiot kom på att den inte fick säljas längre och svampen kom tillbaka. Så nu sölar man med lamisil som inte fungerar alls, har kört flera veckor. Så jäkla tråkigt. Fick inga bi-verkningar överhuvudtaget med AF24 så att man plockar bort den är bedrövligt. Bättre att informera om biverkningar så väljer man själv.

Kommentar av AF24 fungerar bäst

Skrivet 6/10

AF24 fungerar bästs bild

Jag har haft sprickor på hälen som aldrig läkt. Har tidigare försökt med Lamisil och Canesten salvor, men det har inte fungerat fullt ut trots långvarig behandling två gånger dagligen. Ett tag fanns det Lamisil Spray, och det gjorde att de sista djupa sprickorna slutligen försvann. Sprayen är mer lättflytande och kan tränga ner bättre i de djupa sprickorna.
När sprickorna kom tillbaka fanns inte Lamisil Spray, och salvorna fungerade inte. Jag hade gett upp, men så provade jag AF24 spray som jag applicerade en gång per dag, och det fungerade. Hunden läkte ihop och har aldrig varit så här bra på länge. Jag använder nu också AF24 puder som jag har i skorna, för att undvika att bli 'återsmittad' av vad som finns i skorna. Jag är alltså jättenöjd av produkten AF24, och glad att den exiterar. Jag kan dock få röda utslag av AF24 om jag applicerar för mycket ovanpå tårna eller ovanpå fötterna.

Annons