af24200

Medel med nyttiga bakterier som motverkar fotsvamp, tinea pedis. Verkar genom att sänka PH-värdet till en nivå som fotsvampen inte trivs i. Den tillför också nyttiga bakterier som bekämpar de som orsakar fotsvamp.

Gör så här: Placera dina fötter på en handduk innan behandlingen för att förhindra att lösningen ger fläckar på golv eller annat.

Bryt därefter av den blå toppen på en Clic & Go, lösningen i röret rinner då ner i den vita änden.

Applicera lösningen mellan tårna och på huden runt omkring. Låt torka under 1-2 minuter innan du tar på strumpor och skor. Undvik att tvätta fötterna på flera timmar efter att du applicerat produkten.

En Clic & Go är anpassad för att räcka till att behandla båda fötterna. Applicera morgon och kväll i 12 dagar.

OBS! Glöm inte att tvätta strumporna i 60 grader för att inte bli återsmittad.

Även skon kan behandlas med AF24 Foot & shoe powder.

 

Verksam substans

Mjölksyra, etyllaktat

Möjliga biverkningar

Det kan svida och bränna lite efter påförandet medan det verkar. Inga andra biverkningar är rapporterade, men AF24 är inte granskat på samma sätt som läkemedel utan registrerat som en medicinteknisk produkt.

Varning för

Svår fjällning på fötterna kan vara början på psoriasis, sök läkare om du känner dig osäker på vad det är som drabbat dina fötter.

OBS! Fass-länken nedan går till tillverkaren YouMedicals produktsida.

2 kommentarer

 • Av anonym 1 april, 2017

  Körde click&go och märkte
  Körde click&go och märkte nästan omgående skillnad och svampen försvann och man hade fötter som inte luktade längre. Då kom ngn idiot kom på att den inte fick säljas längre och svampen kom tillbaka. Så nu sölar man med lamisil som inte fungerar alls, har kört flera veckor. Så jäkla tråkigt. Fick inga bi-verkningar överhuvudtaget med AF24 så att man plockar bort den är bedrövligt. Bättre att informera om biverkningar så väljer man själv.

 • Av AF24 fungerar bäst 6 oktober, 2013

  Jag har haft sprickor på
  Jag har haft sprickor på hälen som aldrig läkt. Har tidigare försökt med Lamisil och Canesten salvor, men det har inte fungerat fullt ut trots långvarig behandling två gånger dagligen. Ett tag fanns det Lamisil Spray, och det gjorde att de sista djupa sprickorna slutligen försvann. Sprayen är mer lättflytande och kan tränga ner bättre i de djupa sprickorna.
  När sprickorna kom tillbaka fanns inte Lamisil Spray, och salvorna fungerade inte. Jag hade gett upp, men så provade jag AF24 spray som jag applicerade en gång per dag, och det fungerade. Hunden läkte ihop och har aldrig varit så här bra på länge. Jag använder nu också AF24 puder som jag har i skorna, för att undvika att bli ’återsmittad’ av vad som finns i skorna. Jag är alltså jättenöjd av produkten AF24, och glad att den exiterar. Jag kan dock få röda utslag av AF24 om jag applicerar för mycket ovanpå tårna eller ovanpå fötterna.

Comments are closed.