Slipp cancer med GI-kost
Se till att stabilisera ditt blodsocker, ät de rätta kolhydraterna tillsammans med fleromättade fetter, om du har bröstcancer i familjen, annars ökar risken för dig att få cancer visar ny studie som publiceras i Lancet.
Har du risk för att utveckla cancer i kombination att din kropp producerar för mycket insulin. Då ligger du i riskzonen för att påskynda exemplevis bröstcancer, visar en engelsk studie som presenteras på tidskriften The Lancet hemsida.
För mycket insulin producerar kroppen om den får socker, vitt mjöl och andra högglykemiska produkter flera gånger om dagen.
Sätt att stabilisera blodsockret:
* Promenera eller gör annan motion.
* Ät på regelbundna tider.
* Ät bara socker som efterrätt i samband med måltid, istället för att chocka kroppen med en insulinchock mellan måltiderna - som det blir om du äter socker utan annan mat i magen.
* Drick kaffe och te av alla sorter.
* Ät avokado och andra fleromättade fetter.
28 maj, 2010