Den 13 Juni började jag :)

Dag 1 - 19 va inge vidare men sen så har det

sakta sakta blivit lite bättre :)

Idag är jag dock däckad & orkar därför inte

skriva så mycket :-p

 

Men jag återkommer :)

Den 13 Juni började jag :)

Dag 1 - 19 va inge vidare men sen så har det

sakta sakta blivit lite bättre :)

Idag är jag dock däckad & orkar därför inte

skriva så mycket :-p

 

Men jag återkommer :)

Av Anne-Sofie
17 juli, 2012
Annons

2 kommentarer

 • Av Anonym 20 juli, 2012

  varför naturligt?
  Varför är det bättre att äta mosad sköldkörtel?

 • Av Anonym 20 juli, 2012

  liothyronin blev min räddning
  Jag gick till min vanliga vårdcentraldoktor och hon menade att levaxindosen skulle sänkas pga mina värden. Då hade jag alla symptom pa låg sköldkörtel. Tröööt, kall, torr, låg puls under 60 och temp pa 36 och förstås lågt blodtryck.
  När jag påpekade det höll hon med om att det var synd att sänka dosen. Hon rådfrågade då en kollega på vc. Han föreslog liotyronin. Det testade jag. Först 10 mkoch sedan 20. Det e mer än ett år sedan och jag mår bra och har gjort det sedan dess.
  Varför lio anses farligt vet jag inte, hoppas förstås inte det.

Comments are closed.