images_2

.
tär på en :(

Man får vara sin
egen försökskanin
för att återfå
hälsan...

Mitt mål är inte
att bli den virvelvind
jag var innan....
Men som det är nu &
de senaste 3 åren är
inget liv att sträva
efter :(

Jag har omvärderat
livet & insett vad
som verkligen är
VIKTIGT!!!!!!

& det är defenitivt
inte att hinna med så
mycket som möjligt på
så kort tid som möjligt...

Jag har alltid ÄLSKAT
livet!!!
Men först efter dessa
3 år har jag insett vad
livet verkligen är <3 Så mina vänner <3 Vi ger oss inte, utan fortsätter KAMPEN :) . tär på en :( Man får vara sin egen försökskanin för att återfå hälsan... Mitt mål är inte att bli den virvelvind jag var innan.... Men som det är nu & de senaste 3 åren är inget liv att sträva efter :( Jag har omvärderat livet & insett vad som verkligen är VIKTIGT!!!!!! & det är defenitivt inte att hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt... Jag har alltid ÄLSKAT livet!!! Men först efter dessa 3 år har jag insett vad livet verkligen är <3 Så mina vänner <3 Vi ger oss inte, utan fortsätter KAMPEN :)

Av Anne-Sofie
28 december, 2011
Annons

2 kommentarer

 • Av Anne-Sofie 28 december, 2011

  Hallo 🙂
  Jag har oxå hypo/hashimoto 🙁
  Skickar ett mail 🙂

 • Av Anonym 28 december, 2011

  Läkare
  Ann-Sofie, jag är i exakt samma situation som du, men har hypo/hashimoto . Svarar inte på medicinering med Levaxin och Liothyronin…Livet är ett rent helvete. Jag vet en läkare som jag tror kan hjälpa dig. Skriv till mig på webbdesigner@live.se

Comments are closed.