god_luck

...
Jag börjar känna en reaktion
i kroppen :-p
Det tar liksom fart & det känns
som kroppen börjar stressa på.

Med följd att jag känner mig stressad
yr och illamående. URK

Den lilla aptit jag hade är just nu
defenitivt som bortblåst.

Vaknade flera gånger inatt & bara
fick anstränga mig för att slappna av.

Puh....

Men jag biter ihop & väntar på bättring :-)

Ett STOOOORT tack till min helt fantastiska
handläggare på FK. Kram Marie <3 KRAAAAM på er mina vänner <3 ... Jag börjar känna en reaktion i kroppen :-p Det tar liksom fart & det känns som kroppen börjar stressa på. Med följd att jag känner mig stressad yr och illamående. URK Den lilla aptit jag hade är just nu defenitivt som bortblåst. Vaknade flera gånger inatt & bara fick anstränga mig för att slappna av. Puh.... Men jag biter ihop & väntar på bättring :-) Ett STOOOORT tack till min helt fantastiska handläggare på FK. Kram Marie <3 KRAAAAM på er mina vänner <3

Av Anne-Sofie
7 mars, 2011
Annons

2 kommentarer

 • Av Anne-Sofie 7 mars, 2011

  TACK BRITT-MARI 🙂
  .
  Åhh vad glad jag blir att du skriver.
  Behöver veta att det är ”normalt”

  Bilder letar jag upp på nätet & sparar 🙂
  Tycker det blir lite trevligare inlägg
  med bilder 🙂

  BAMSEKRAMAR

 • Av Anonym 7 mars, 2011

  Tålamod svårt men nödvändligt!
  Anne-Sofie,din kropp undrar vad som är på gång efter år av tomgång. Kroppens glädjeskutt ÄNTLGIEN, visar sig precis så som du beskriver. Du är på gång, jag lovar! Var hittar du de talande bilderna till inläggen? Britt-Mari

Comments are closed.