Fick denna länk av en medsyster

http://www.youtube.com/watch?v=tOb2POQGE6g

Fick denna länk av en medsyster

http://www.youtube.com/watch?v=tOb2POQGE6g

Av Anne-Sofie
17 februari, 2011
Annons

3 kommentarer

 • Av Anonym 18 februari, 2011

  <3 SÅÅÅÅÅ underbart att du
  <3 SÅÅÅÅÅ underbart att du som har "huvet med dig" min vän är med mig/oss <3

 • Av Natta006 18 februari, 2011

  Förresten …
  Vill jag bara säga att jag har reggat mig nu och länkat till din blogg 🙂

  Pöss

 • Av Anonym 18 februari, 2011

  Moment 22
  vad underbart att se …bla bla bla sa läkaren och vill man ta livet av sig fanns det minnsann en massa bla bla bla på den också. Fantastiskt 🙂 blev trött på tjötröven efter 10 sek

  Nu till en liten filosofisk tanke så här på morgonkvisten …
  Jag undrar en sak som jag läste precis nyss då jag surfade runt i cyberrymden:

  Thyroid som är är ett naturligt thyreoideapreparat av nermald djursköldkörtel och som vekar innehåller både T3 och T4 och skrivs ut på licens. Men är vad jag förstår inte är testat och godkänt i Sverige. Varför är det inte testat och godkänt undrar jag? OM det är T3+ T4 som verkar vara det man behöver i en kombination för att det ska bli bra då fattar jag inte varför den inte är godkänd???

  Jag är ju inte superinsatt i den medicinska världen eller vägen för att lösa underproduktion av sköldkörtel men har läst på några sidor att det verkar vara som ovannämt. Alltså en bra kombination varför gör man den inte godkänd och laglig då? Man testar ju massa annat dumt i detta land så varför inte det här?

  Vem skriver man förslag på motion gällande denna fråga i Sverige? Landstinget? eller vem? Trist när man vet något som verkar fungera men inte testar och gör det godkänt.

  T3+T4 = Thyroid = verkar va bra för underproduktion av sköldkörteln så det TESTAR VI INTE OCH GODKÄNNER I SVERIGE ! Hurra hurra hurra 🙂

  Ja det var väl morgonens filosofitankar

  god morgon Sverige

  / Nathalie

Comments are closed.