images_28

.
är något jag verkligen
är i behov av när kraschen
kommer:-(((

Det är med möda jag tar
mig till toaletten fram
& tillbaka.

Ut från lägenheten en
trappa ner är inte ens
att tänka på...

När ingen annan är hemma
vilket kanske inte är så
lockande för dom att vara
när det är 25 grader varmt
& strålande solsken ute.

Så blir det frukt & vatten
+ kanske nå´n macka.
Matlagning är uteslutet...
Kan ju inte ens stå upp :-/

Ush va gnälligt det blev nu...

Men jag är ju född optimist
så mina vänner :-)))

DET VÄNDER EFTERSOM JAG VÄGRAR GE UPP

<3 KRAAAM <3 . är något jag verkligen är i behov av när kraschen kommer:-((( Det är med möda jag tar mig till toaletten fram & tillbaka. Ut från lägenheten en trappa ner är inte ens att tänka på... När ingen annan är hemma vilket kanske inte är så lockande för dom att vara när det är 25 grader varmt & strålande solsken ute. Så blir det frukt & vatten + kanske nå´n macka. Matlagning är uteslutet... Kan ju inte ens stå upp :-/ Ush va gnälligt det blev nu... Men jag är ju född optimist så mina vänner :-))) DET VÄNDER EFTERSOM JAG VÄGRAR GE UPP <3 KRAAAM <3

Av Anne-Sofie
2 augusti, 2011
Annons

3 kommentarer

 • Av Anonym 3 augusti, 2011

  Tänker på dig
  och hoppas att du snart mår bättre igen, vet hur du känner när jag själv kämpar med detta 🙁
  Krya på dig!!
  Mvh Mahlin

 • Av Anne-Sofie 2 augusti, 2011

  Hej Elisabeth 🙂
  .
  Tusen tack för dina uppmuntrande ord <3
  Känns såååå himla skönt & höra att det
  finns de som blir bättre 🙂
  Vissa dagar känns det hopplöst 🙁

  KRAAAAAM

 • Av Anonym 2 augusti, 2011

  Tufft
  Jag känner med dig och har själv varit där, så du har min fulla medkänsla i din svåra situation. Jag har fått bitar av livet tillbaka, så hoppet finns för dig med och jag hoppas att vändningen kommer snart! Krya på dig!
  Elisabet

Comments are closed.