.
Just nu har jag känslor i
min kropp jag inte känner
igen....

HAT ILSKA FRUSTRATION
som bara bubblar.

Mot Sjukvård & regering
som rakt av bara stjäl
ens dyrbara liv genom sin
nonchalans.

Jag är så fruktansvärt RÄDD...
RÄDD för att inte bli frisk
RÄDD för att gå omkring som en levande död
RÄDD för att inte kunna/få vara med

Hur länge kan man uthärda????

Utan min underbara Niclas & fantastiska
familj & vänner hade jag aldrig gjort det.

ÄLSKAR ER <3 <3 <3 . . Just nu har jag känslor i min kropp jag inte känner igen.... HAT ILSKA FRUSTRATION som bara bubblar. Mot Sjukvård & regering som rakt av bara stjäl ens dyrbara liv genom sin nonchalans. Jag är så fruktansvärt RÄDD... RÄDD för att inte bli frisk RÄDD för att gå omkring som en levande död RÄDD för att inte kunna/få vara med Hur länge kan man uthärda???? Utan min underbara Niclas & fantastiska familj & vänner hade jag aldrig gjort det. ÄLSKAR ER <3 <3 <3 .

Av Anne-Sofie
3 april, 2011
Annons

5 kommentarer

 • Av Anne-Sofie 4 april, 2011

  Tack
  .
  För att ni är med mig & ABSOLUT
  måste vi komma på ett sätt att
  samla ihop oss.
  Tillsammans kan vi lättare nå ut
  & genomföra FÖRÄNDRINGAR.

  Vad gäller diabetesen så är det
  kost, motion (hmm lätt :-p) Samt
  dra ner på rökningen.

  KRAAAAAM

 • Av Anonym 4 april, 2011

  Glömde att fråga om du nu
  Glömde att fråga om du nu måste medicinera för din diabetes? Om du vill dela med dig så berätta gärna. KRAM!!!!

 • Av Anonym 4 april, 2011

  Skickar dig MASSOR av
  Skickar dig MASSOR av kramar!!! Ja fy fan vad jobbigt det kan vara och kännas ibland… Tänk om det är så att alla vi som nu tänker kring denna sjukdom och är drabbade tillsammans skapar en kraft som inte går att stoppa. DU är en av de som skapat denna möjlighet för oss att förenas. Jag tror på tankens enorma kraft och är vi dessutom många som tänker, pratar och vill samma sak så kommer det att hända grejer. Så nu fortsätter vi att tjata, prata och alliera oss kring denna sjukdom. Vi är MÅNGA och inte ensamma. Men stooor kram till dig för allt vad du nu går igenom. KRAAAAAM!!!!!

 • Av Anonym 4 april, 2011

  Så är det…
  Håller med man bara väntar och vet inte riktigt på vad…RÄDD är bara förnamnet…

 • Av Anonym 4 april, 2011

  Jag håller med dig…
  …hur länge ska man orka. Det känns som man går mot en långsam, plågsam död.

Comments are closed.